Andet

Gode tips til at fjerne ørevoks

Ørevoks er noget, alle mennesker producerer. Det er ganske normalt og en del af den proces, hver eneste levende krop konstant er i. Der er intet galt med ørevoks, men hvis man producerer overdrevet meget af det, kan man opleve forskellige gener som følge af det.

Hvad er ørevoks?

Ørevoks er noget, der kommer ud af øregangen på mennesker. Det består af øregangsepitel og andre former for sekret fra kirtlerne, der findes i øregangen. Det har til formål at beskytte øregangen mod bakterier og snavs, idet ørevoks har det, man kalder baktericide egenskaber. Det kommer helt naturligt og af sig selv, vi mennesker skal intet gøre for at producere det. Men vi skal derimod gøre noget for at holde mængden af det nede på et fornuftigt niveau.

Hvis vi ikke regelmæssigt fjerner vores ørevoks, kan der dannes en klump som i værste fald kan lukke øregangen. Hvis man oplever gener som nedsat evne til at høre eller føler en susen for ørene og generelt er plaget af øresmerter, kan dette meget vel være tegn på, at man har for meget ørevoks i ørene.

Hvad gør man, hvis man har for meget ørevoks?

Hvis man finder ud af, at man producerer for meget ørevoks, er der heldigvis hjælp at hente. Det er ikke en operation, det er på ingen måde nogen vanskelig procedure at fjerne ørevoks. Det er noget, man nemt at gøre i sit eget hjem på meget kort tid. Ørevoks fjerner Alpine Ear Spray kan nemlig fjerne dit ørevoks med lethed. Det er en ørespray, som man putter ind i øret og sprayer. Den vil så spraye en væske ind i øret lavet af naturlige ingredienser, så den er meget mild og der er ikke fare for, at den kan skade dine øregange.

Ingredienserne består blandt andet af ekstrakt fra kamille og glycerin. Sprayen har til formål at løsne alt det ørevoks, der sidder klistret fast til siderne af øregangene, så man kan få det ud. De fleste mennesker bruger vatpinde, men dette er faktisk ikke nogen god idé. Vatpinde har nemlig en tendens til at skubbe ørevoksen længere ind i øret og øregangen frem for at fjerne det. Det kan endda være en medvirkende faktor til at forstoppe øret med ørevoks.

Den ergonomiske dysespids

Alpine øresprayen har en meget ergonomisk udformet facon, som er skånsom for de delikate øregange, som man skal huske at passe godt på. Applikatoren har en dysespids, som er afrundet på en måde, der passer perfekt ind i øret og som sørger for, at man ikke presser for hårdt på sin trommehinde, der i øvrigt også er af en skrøbelig størrelse.

Selve beholderen er også ganske smart, den er lille og praktisk og kan være i alle skabe på alle badeværelser. Den er også nem at tage med i toilettasken, hvis man skal på weekend eller ud at rejse. Det skal ikke være til besvær at passe på sine ører, og med Alpine Ear Spray er det let som en leg.

Skriv en kommentar

Instagram