Fashion

Sådan finder du smykker, der passer til din stil

Vil du gerne have lidt flere smykker i din kollektion, men ved du ikke helt, hvordan du finder nogle smykker, der passer til din stil? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for her kan du få en masse inspiration til at vælge de smykker, der passer godt til dig.

Skal du vælge guld eller sølv smykker?

Det sværeste er at vælge mellem guld og sølv, når det kommer til smykker. Det kan være rigtig svært at vælge ens personlige stil, hvis man stadig ikke helt har fundet den endnu. Derfor kan det være en god idé at gå ind og kigge på Julie Sandlau smykker, og prøve dem på. På den måde kan du se, om du bedst kan lide guld eller sølv smykker.

Der er jo en helt bestemt måde at vælge mellem guld eller sølv smykker på. Det er hvis du kigger på din hudtone og undertonen i din hud. Hvis den undertone er lidt til den kolde side, så vil sølvsmykker klæde dig bedst, og hvis din undertone er lidt til den varme side, så vil guldsmykker klæde dig bedst. Det er selvfølgelig helt op til dig, og du kan jo helt selv vælge, om du vil gå med guld eller sølv smykker, eller om du vil blande dem. Du skal gøre det, som du helst vil, og som du synes ser flottest ud.

Her kan du købe flotte smykker

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal købe smykker henne, så kan du tage et kig på Julie Sandlau smykker, hvor du kan få alle mulige forskellige flotte smykker, men også til en god pris. Her kan du blive meget klogere på, hvordan du finder din personlige smykkestil, og hvordan du vælger de rigtige smykker til dig. Det kan være, at du leder efter et par øreringe, men at du ikke ved, om de skal vælge simple og små, eller om de gerne må være lidt store.

Det kan du finde ud af, ved at prøve en masse forskellige Julie Sandlau smykker på. Så kan du tage et billede med hver af smykkerne på, og på den måde kan du beslutte dig for, hvad du helst vil gå med. Det er jo helt op til dig, hvilke smykker du kan lide og gerne vil gå med.

Sådan bruger du smykker til at pifte et outfit op

Smykker har i mange år været brugt til at pifte et outfit op, og det er lige præcis også sådan, du kan bruge dem. Det handler om, at du skal finde ud af, hvad der passer godt til lige præcis dit outfit, og hvad du gerne vil sætte sammen.

Det kan være, at du skal have en simpel kjole på, men at du synes, den bliver for simpel. Så kan du tage et par store øreringe i og dermed have mere balance i dit outfit. Der er mange måder at gøre det på, og du skal finde din måde.

Skriv en kommentar

Instagram