Livsstil

Tips: Disse sutter er de bedste til baby

Familiens mindste er sarte over for kemi og tilsætningsstoffer. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilket tøj og tilbehør, du køber til din baby. Det gælder også sutter.

Her finder du en oversigt hvorfor, hvordan du finder de bedste og mindst skadelige sutter til din baby.

Sunde sutter

Sutter er undværligt i enhver pusletaske, i barnevognen og i krybben. De giver tryghed og kan ofte byde på en tiltrængt stille stund. Desværre indeholder mange sutter på markedet hormonforstyrrende ftalater, som er et stort problem hos de mindste, der har sutterne i munden.

BIBS sutter er et godt bud på sutter helt uden farlig kemi. De bliver desuden anbefalet af sundhedskyndige. Fordi BIBS er et dansk mærke og sutterne bliver produceret i Danmark, er du helt sikker på, at sutterne overholde alle de gældende lovgivninger herhjemme.

BIBS sutter for alle

Hvilket barn drømmer ikke om en sut til enhver lejlighed? Selvom de små ofte har favoritter, tilbyder BIBS et udvalg, du som forældre kan falde i svimer over. BIBS sutter kommer i tre forskellige modeller.

BIBS Colours er den runde sut, som du kender den. De kommer enten i pakker med to eller fire, som er praktisk. Sutterne kommer i latex.
BIBS de Lux er opgraderingen af den klassiske model, hvor suttens skjold er stærkere. Denne sut kommer både med latex og silikone.
Slutteligt er der BIBS Supreme. De asymmetriske sutter sælges kun enkeltvis, og er specialudviklede til at være mest mulig skånsom og tillade størst tilførsel af ilt, når barnet har sutten i munden. Også denne model kommer i silikone og latex.

Sutterne kommer også i en selvlysende nattemodel, der gør nattevagten langt nemmere, hvis uheldet skulle være ude i mørket og sutten går tabt.

Hvis du vil personliggøre dit barns sutter, kan du få printet hans eller hendes navn på. BIBS sutter kommer også med smarte ringe, der gør det nemt at finde sutten og samle den op, hvis den skulle tabes i farten. Ringene kommer selvfølgelig i det same lækre, nordiske design og med den samme imponerende farvepalette.

Hvorfor er kemi skadeligt?

Det er ikke al kemi, der er skadeligt. Men hvorfor udsætte dit barn for potentiel skade, hvis du kan undgå det? Den største årsag til at undgå kemi er, at en del stoffer i blandt andet produkter, cremer og legetøj er hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Derudover er tilsat kemi beviseligt med til at udvikle allergi overfor blandt andet parfume, som giver barnet problemer i fremtiden. Hvad mange ikke ved, er, at kemi faktisk også kan være med til at skade indeklimaet i jeres hjem. Det kan altså godt betale sig at købe kemikaliefrie sutter, legetøj, hudpleje og andre produkter til dig selv og baby.

Hvis du vil helgardere dig, kan du som forældre kigge efter A-mærkede produkter, når du shopper. Mærket tilfalder kun produkter, der ikke har en faremærkning, ikke indeholder farlige stoffer, produkter hvor der ikke er anvendt butyl- og propylparabener, produkter der ikke er kræftfremkaldende, allergifremkaldende, hormonforstyrrende og som er uden parfumer samt andre tilsatte dufte.

Skriv en kommentar

Instagram