Sundhed

Tips til at gøre en god handel på e-cigaretter og tilbehør

Annoncørbetalt indhold.

Hvad er en e-cigaret uden en tyk og tæt damp med lige netop den duft og smag, du allerbedst kan lide? E juice er helt essentielt for den gode dampoplevelse, og med det enormt brede udvalg af e væsker, der findes i dag, vil det være så godt som umuligt ikke at finde mindst én favorit som damper. E væske kaldes også både damp væske, e liquid og rygevæske, men det er én og samme ting.

Få kompetent hjælp til at træffe det rette valg

Med et hav af forskellige smage kan det være en jungle at finde ud af, hvor man skal begynde, og hvilke smage man skal gå efter. Men handler du hos Easy to Smoke, hjælper vi dig gerne med at finde frem til netop den eller de smage og nikotinstyrker, der passer bedst til dig. Vi sælger dig nemlig ikke blot et produkt; vores mission er også at oplyse og informere om hele dampverdenen – hvordan man benytter produkterne, hvordan de virker, og hvad netop dit behov er. På den måde dannes det bedste grundlag for at vælge et produkt, som lever op til dine ønsker og krav, og som du bliver tilfreds med.

Hos os finder du alt, hvad hjertet begærer inden for dampverdenen, og vores bredeste kategori er uden tvivl væsker til e-cigaret; og vi står altid klar til at vejlede og svare på dine spørgsmål, så du får den bedst mulige oplevelse både før, under og efter dit køb.

Værd at vide om nikotinstyrker og sundhed

Udover de mange forskellige smage inden for e væske kan du også vælge nikotinstyrken. Der findes op til fem forskellige styrker, når det kommer til e væske med nikotin, hvoraf en af dem er helt nikotinfri. Damper du for at hjælpe et rygestop på vej, er muligheden for at justere nikotinstyrken en stor hjælp. Du kan nemlig i dit helt eget tempo trappe ud af din nikotinafhængighed ved gradvist at dampe e cigaret væske med et lavere og lavere indhold af nikotin, indtil du til sidst kan benytte en e væske uden nikotin. Har du svært ved at kvitte smøgerne, kan du endda vælge dampvæske med smag af klassisk tobak for at få en autentisk oplevelse – men uden at indtage de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, en normal cigaret indeholder. En e-cigaret er derfor et fantastisk alternativ til almindelige cigaretter, og modsat almindelige cigaretter kan du selv bestemme smagen og duften af din damp ved at vælge din favorit af væske til e cigaret. Den mulighed bør du ikke tage for givet.

Stort udvalg af e cigaret juice

Hos Easy to Smoke har vi et kæmpestort udvalg af e cigaret juice fra de allerbedste producenter, og derfor behøver du ikke at opstøve en fysisk butik for at købe e væske. Og så sender vi vores e væske med fri fragt til en dansk pakkeshop nær dig, så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv? Vi leverer til hele Danmark og endda også uden for landets grænser, og bestiller du til en pakkeshop i Danmark, sender vi altid gratis.

Kvalitet for alle pengene

Vi har altid tilbud på e cig væske, men er du ikke så kendt inden for verdenen af væske og leder efter billig e juice, kan vi især anbefale mærkerne Liqua og Nordik, som fast ligger i den laveste prisklasse, men som begge leverer væske til e cigaret, som er helt i top, hvad angår kvaliteten. Pris og kvalitet hænger ikke nødvendigvis altid sammen, når det kommer til e-juice, og du skal ikke være bekymret for at købe billig e væske hos os, da vi kun bruger leverandører, som producerer kvalitetsvarer, der er til at stole på.

Derudover har vi nogle af landets bedste priser, og derfor finder du altid billige e væsker hos os. Køb e juice med gratis fragt hos easy-to-smoke.dk. Vi glæder os til at handle med dig!

Skriv en kommentar

Instagram