Andet

Tips til de fedeste kostumer til festen

Er du blevet inviteret til en tema fest? En fest hvor dresscoden er at komme i det fedeste kostume? Du går måske i panik og har ingen ide om, hvad du skal vælge for et kostume. Men der er hjælp at hente. I denne artikel for du tips til at vælge det rette kostume. Det kostume som alle synes er det fedeste til festen. Der er tips til kostumer som er sjove, som nøgen kostumer og de fede superhelte kostumer. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Her kommer der tre forslag til, hvad de fedeste kostumer til festen kan være.

Tag din kappe på og red verden

En af de klassiske men også ret seje kostumer er superhelten. Der findes utallige superhelte, som man kan klæde sig ud til. Det man bare skal bestemme sig for er, hvilke superkræfter man gerne vil have. Skal du kunne flyve hurtigt som supermand, eller måske svinge dig gennem byen med edderkoppespind som spiderman? Der findes mange fede kostumer som superhelt, som altid er en sikker vinder til festen.

Vær modig og duk op med nøgen kostume

Er du den mere modige type, så kan du vælge at dukke helt splitter nøgen op til festen. Bare rolig du skal ikke vise din egen nøgne krop frem. Du kan i stede vælge at købe en af de sjove kostumer, nemlig nøgen kostumet. Her er du til festen sikret en masse grin, når du dukker op i dit fine nøgne kostume. Du kan både vælge at klæde dig ud som dit eget køn eller dukker op som det modsatte køn. Det er et kostume, som ikke efterlader meget til fantasien, og hvor bryster og penis ikke er skjult. Det er et kostume, som mange finder sjovt, og er derfor en af de fede kostumer til festen.

Kom forklædt som et dyr

En anden sjov og fed ide til et kostume er at komme udklædt som et dyr. Her kan du klæde dig ud som alverdens dyr fra hele verden og måske dit yndlings dyr. Du kan komme som den store tykke elefant eller den lille søde kat. Har du et lagen, så kan du hurtigt med en sort sprittusch forvandle det om til en ko. Det gælder bare om at være kreativ når det angår dyr kostumer. Et dyr er et sjovt kostume for de fleste, og man kan nogle gange også være flere i et dyr kostume. Der findes utallige af dyr, så det er bare med at vælge.

Få en fed fest med kostumerne

Kostumer er en god dresscode til en fest. På den måde er det nogle gange lettere at finde sit outfit til festen. Med de her tre kostumer som forslag er du sikker på at være en af dem i det fedeste kostume til festen. Om du vælger den seje superhelt, det sjove nøgen kostume eller det kreative dyr er helt op til dig. Så på med de fede kostumer og få en brag af en fest.

Skriv en kommentar

Instagram