Andet

Tips til den store Sims fan – der er udvidelser for enhver smag!

Noget af det, som har gjort Sims-serien så kendt, er det faktum, at der altid er noget nyt at prøve. Man har som spiller så meget magt, at man altid kan ændre lidt på det, som man normalt kender.

Men nogle gange, så vil man gerne prøve noget nyt. Derfor er det jo fedt, at Sims 4, den nyeste titel i serien, har et helt væld af udvidelser. Hvilke? Dem kan du læse om nedenunder!

Sims 4 Tropeliv – for dig, der vil ud i paradis

Sims 4 Tropeliv” er navnet på den allerseneste udvidelse til Sims 4. Denne tager fokus væk fra bylivet og fra den travle hverdag og tager derimod dine simmere ud til Sulani. Sulani er et tropisk paradis, hvor alting kan ske.

Her kommer der helt nye karrierer til, og det inkluderer blandt andet livredder og fisker til dig, der gerne vil have, at dine simmere oplever en ny tilværelse her.

Udover dette er tøjet og møblerne som altid tilpasset denne nye verden. Med traditionelle klæder fra tropeøerne og møbler, som ville passe i en oase, så finder du det hele her.

Hunde og katte – for dyreelskeren

Hvis du er en person, som elsker dyr, og som altid har savnet, at der var flere dyr med i spillet, så er ”Hunde og katte”-udvidelsen noget for dig.

For det er netop her, hvor du endeligt får lov til at skabe dine helt egne kæledyr. Her kan du gå lige så meget i dybden med dem, som du har gjort med dine simmere. Det betyder, at enhver hund og kat kan få sin helt egen unikke personlighed og væremåde.

I forbindelse med dette, så kan du nu også vælge en karriere som dyrlæge. Dette er en unik karriere, hvor du får lov til at bygge din helt egen klinik og så køre den, som du gerne vil. Så kan du blive den bedste dyrlæge i byen og tage dig af alle de syge dyr!

Bliv berømt – for dig, som vil være kendt

Har du også altid drømt at være en kendis? At have din egen flise i form af en stjerne? At bo i et palæ, hvor paparazzi ligger på lur udenfor?

Alt dette, og meget mere, får du i ”Sims 4 Bliv berømt”. Dette er udvidelsen, hvor berømmelse lige pludseligt bliver opnåeligt for alle dine simmere.

I denne udvidelse, der får du muligheden for at prøve helt nye karrierer af. Dette inkluderer skuespillere eller endda ”influencers” på sociale medier.

Samtidig, så kan du også flytte dine simmere ind i nogle af de mest luksuriøse boliger, som dette spilunivers nogensinde har set. Der kommer til at være opmærksomhed på dine simmere hele tiden, når de går rundt i deres ekstravagante tøj, og mens de indretter boligen med guldbelagte møbler over det hele.

Så hvad end du elsker, så er der med garanti en Sims-udvidelse til dig. Det bliver bare lidt sjovere at spille, når man kan gøre det endnu mere personligt!

Skriv en kommentar

Instagram