Transport

Tips til at få råd til en eksklusiv bil

BMW, Mercedes og Audi er nogle af de bilproducenter, som står bag de mest eftertragtede biler i den eksklusive klasse. Deres biler befinder sig i den høje prisende, men man er trods alt også sikret kvalitet, sikkerhed, design og køreglæde for alle pengene.

Alle drømmer om en flot og velkørende bil, men hvordan finder man penge til drømmebilen, hvis man ikke får en direktørløn eller har vundet i lotteriet? Dét vil vi forsøge at gøre dig klogere på i dette indlæg.

Gør din drøm til virkelighed med billeasing

I dag kan man lease langt de fleste biler – lige fra den billige bil til bykørsel til den rummelige og praktiske familiebil med alt i udstyr. Ligger du ikke inde med en stor opsparing, så kan du overveje, om billeasing ikke er det helt rigtige valg for dig. Du har via leasebil.nu mulighed for at finde drømmebilen ved at angive region, mærke, farve, brændstof og andre kriterier. Der er leasingbiler for enhver smag og økonomi.

Interessen for leasing af bil er større end nogensinde før – men hvorfor egentlig?

Der er flere gode grunde til, at billeasing er blevet så populært. Ikke alle har økonomisk råderum til at smide flere hundredetusinde kroner på bordet, hvorfor det er heldigt, at man med leasing kan nøjes med at betale få tusinde om måneden i leasingydelse. Her slipper du altså for at optage et lån i banken.

Få en ny bil hvert tredje år

De fleste danskere leaser en bil for 36 måneder ad gangen – svarende til 3 hele år.

Efter endt leasingperiode kan man lease en ny bil – evt. den nyeste model fra det foretrukne bilmærke. Således kan du altid køre i den nyeste bil på markedet. Du kan også lease en bil i kortere tid, hvis du ønsker det. Din leasingkontrakt bliver skræddersyet til dig – med udgangspunkt i dine behov og interesser.

Læs mere om billeasing på nettet – mht. fordele og muligheder.

Skriv en kommentar

Instagram