Kvinde læser en bog i bussen

Advertorial – dette er et eksternt indæg

Det kan være både kedeligt og langsommeligt at køre med offentlig transport. Det er selvfølgelig særligt, hvis det er over en længere distance, da køretiden derved også er længere. Selv på kortere ture med offentlig transport kan det føles som en evighed, hvis ikke du har en måde at fordrive tiden på.

Føler du dig på bar bund ift., hvordan du kan fordrive tiden, når du pendler med et offentligt transportmiddel, finder du herunder en række gode tips.

1. Medbring læsestof

En oplagt mulighed er at medbringe en form for læsestof. Dette er naturligvis hovedsageligt et forslag, der er aktuelt for dig, der tilbringer en del tid i offentlige transportmidler.

Læsestof kan du selvfølgelig medbringe i forskellige former. Derfor er det op til dig selv, hvorvidt du ønsker at læse en god bog, et magasin eller noget tredje. Under alle omstændigheder er læsestof i hvert fald en oplagt form for tidsfordriv.

2. Lyt til musik eller podcast

Det er ikke alle, der kan koncentrere sig om at læse, når de er omgivet af mange mennesker. Det er man som regel i offentlige transportmidler, hvorfor det ikke er alle, der finder det videre flatterende at læse i f.eks. et tog eller en bus.

Er du en af dem, der tilhører denne gruppe, så bør du i stedet overveje at lytte til musik eller en podcast. Dette er der rig mulighed for at gøre, hvis blot du har din smartphone med. Med Spotify får du nemt adgang til millioner af sange og podcasts, hvorfor der selvfølgelig også er noget for dig.

3. Spil på din smartphone

Du finder et nærmest uendeligt antal spil til din smartphone. Dette gør sig gældende, hvad enten du har en iOS- eller Android-smartphone. Derfor kan du naturligvis også finde et spil, som appellerer til dig, og som du kan fordrive tiden med.

Du har endda mulighed for at spille online casino, hvis dette ønskes. Er det ikke noget, der tiltaler dig, er der tilmed adskillige spil, der er 100 % gratis at downloade og spille.

4. Læs dagens nyheder

Der er altid nyheder at læse. Derfor er det også noget, du kan fordrive tiden med. Dette forudsætter dog også, at du har din smartphone med, da det selvfølgelig er denne, du skal bruge, når du skal læse nyhederne.

Der findes flere steder, hvor du kan følge dagens nyheder. De største dagblade som eksempelvis Ekstra Bladet og BT er som regel blandt de hurtigste. Desuden har de også en vis diversitet i de emner, de skriver om. Af denne årsag er der også mange, der læser deres nyheder her.

5. Lyt til en lydbog

En lydbog er altid en god løsning, hvis du skal have tiden til at gå. Ikke nok med, at tiden går hurtigt, så kan du også blot læne dig tilbage og nyde turen. Lyder det tiltalende, så bør du tegne et abonnement hos Mofibo e.l. På denne måde har du altid adgang til nye lydbøger.

Desuden er deres udvalg yderst differentieret, hvorfor det kan garanteres, at det indeholder bøger for enhver smag.