Fashion

Tips til at barbere ben

Skal sommerstængerne vises frem, ønsker du højest sandsynligt, at det bliver gjort uden alt for mange hår på benene. Vi kender til alle de problematikker, der kan være forbundet med at barbere ben, og derfor har vi herunder samlet vores bedste tips til at barbere ben.

1. Brug barberskum af høj kvalitet

Det kan være fristende at købe den billige barberskum fra discountbutikken nede på hjørnet – det viser sig dog, at det ofte er en rigtig dårlig idé, hvis du ønsker et vedvarende og flot resultat med din barbering. Det kan godt betale sig at købe nogle af de populære mærker, for at få den bedst mulige barbering af dine ben.

2. Gå ikke på kompromis med skraberen

I tråd med ovenstående tip, er der mange, der (desværre) går på kompromis med barberskraberen. Engangsskrabere fra den lokale discountbutik er næsten lig med dårlige resultater, hvor det i sidste ende går ud over din hud på benene. Mærker som Gillette og Venus udvikler skrabere af høj kvalitet – de koster også derefter, men det kan klart anbefales.

3. Fugt din hud før og efter barbering

Det er en rigtig god idé at give din hud noget fugt både før og efter endt barbering. Smør eventuelt noget fugtighedscreme eller aloe-vera på dine ben, hvis du ønsker en kølende effekt.

Glemmer du at fugte dine ben før en barbering, øger du risikoen for skader på din hud såsom skræmmer.

4. Lad være med at dele barberskraber

Hygiejnisk set er det en rigtig dårlig idé at dele barberskraber med sin samlever. Sørg for at benytte hver jeres skraber, da i hver især har forskellige bakterier på jer.

Ønsker du det perfekte resultat, henviser vi til nedenstående video, der step-for-step vil guide dig igennem processen:

Skriv en kommentar

Instagram