Oplevelser

Tips til at bevare den gode form på ferien

For mange danskere er ferie en tid, hvor man slapper helt af og absolut intet krævende foretager sig. Det er i og for sig også sådan, det skal være, men ønsker man at holde den gode form ved lige på ferien, så er der et par ting, som man skal være opmærksom på.

Denne artikel er spækket med tips til, hvordan du holder dig aktiv, så du ikke mister muskelmasse, tager på eller kommer i dårligere form.

Tag afsted på en aktiv ferie

Hvis du endnu ikke ved, hvad en aktiv ferie er, så bør du hoppe ind på aktivferie.dk, inden du læser videre. Her vil du kunne få det store overblik over, hvilke muligheder der findes.

Ønsker du at holde formen ved lige, så er det selvfølgelig vigtigt, at der tilbydes forskellige fysiske aktiviteter på hotellet eller i nærområdet. Det er ikke altid en selvfølge på feriedestinationer. Har du derfor en drøm om at bevare din nuværende form eller måske komme i endnu bedre form, så bør du i forvejen undersøge, om der eksempelvis er et fitnesscenter eller andre aktiviteter i nærheden af dit hotel.  

Det nemmeste vil dog uden tvivl være at komme afsted på en aktiv ferie, hvor hele formålet med rejsen er at komme ud og røre sig, få nye oplevelser og samtidig slappe af. Dette er der rig mulighed for rundt omkring i verden, og det er netop disse destinationer, som aktivferie.dk er eksperter inden for.

Stress af med motion

Flere undersøgelser viser, at man kan bekæmpe stress ved at være fysisk aktiv. Derfor behøver ferie ikke være ensbetydende med, at man ligger på en solseng fra morgen til aften. Der kan med god grund dyrkes motion på ferien, selvom man primært rejser for at slappe af.  

Det er dog vigtigt, at man motionerer på en måde, som man finder sjov og givende. Det hjælper jo ikke meget at bruge sine feriedage på noget, som man ikke synes er sjovt.

Tag det rigtige udstyr med på ferien

Det kan være motiverende at have købt nyt udstyr, til når kroppen skal være aktiv på ferien. Derfor kan der være god idé i at investere i eksempelvis nyt løbetøj, hvis den aktive del af ferien skal bestå af løbeture i de nye landskaber. Sportsudstyr kan ofte købes billigt på nettet.

Skriv en kommentar

Instagram