Kærlighed Sundhed

Tips til at blive gravid

Har du og din partner et brændende ønske om, at du skal blive gravid, kan det være en god idé at læse nedenstående tips igennem for derved at øge chancerne for graviditet mest muligt.

1. Lær din cyklus at kende

En af de allervigtigste ting er, at du lærer din cyklus at kende. På den måde finder du ud af, hvornår du har ægløsning og dermed er modtagelig overfor spermen, der i sidste ende gør dig gravid. Der findes et hav af ægløsningsberegnere online, som du kan benytte dig af.

2. Få styr på dit stressniveau

Stress har desværre en negativ indvirkning på graviditet. Helt konkret kan stress gå ind og forhindre hypothalamus i at producere dine værdifulde ægløsningshormoner.

Gør dig selv den tjeneste og få styr på dit stressniveau for derved at øge dine chancer for graviditet. Uanset om dit øgede stressniveau skyldes graviditetspresset eller arbejde, så forsøg at få det vendt i dit mindset til noget sjovt og spændende.

3. Arbejd på en sund livsstil

I bestræbelserne på at blive gravid bør du overveje, om din livsstil er sund nok. Alkohol, rygning m.v. er naturligvis no-go under graviditet, hvorfor du ligeså godt kan starte med at vænne kroppen til de nye betingelser nu.

Dyrk endvidere masser af motion for derved at give kroppen de bedst mulige betingelser for en graviditet. Det kan også være en god idé at gå til lægen for at få foretaget et sundhedstjek.

Det er nok de færreste af os, der er i tvivl om, hvordan man bliver gravid – det kan dog være en god idé at få tips og tricks illustreret for sig visuelt, for at forstå dem på bedst mulig vis. Nedenstående video er blandt andet med til at oplyse dig herom:

Skriv en kommentar

Instagram