Livsstil Oplevelser

Tips til at blive klar til color run

Sommeren er på vej og det begynder nu at blive varmere i Danmark!
Teamet bag The Color Run er kommet op med hele 3 datoer i 3 forskellige byer i Danmark, hvor de arrangerer det populære 5 kilometers farveløb “The Color Run”. Hvilke venner skal du have med og er I forberedt og har planlagt det hele? Få tips til hvilket tilbehør du bør have.

Hvad er color run?

Color Run er et af verdens sjoveste farveløb og stammer fra USA hvor det blev stiftet i 2012.
En rute til Color Run er 5 kilometer og består af nogle ‘Color Points’. Disse color points en ‘station’ for hver 1 kilometer i løbet, hvor der kastes med én farve pr. sted. Løbet er nemt, og der er kun to reglerne til Color run, og reglerne er så simple, at alle kan være med!

  1. Du skal være klædt i hvidt fra startlinjen
  2. Du skal være dækket i farver når du når målstregen

Hvor hurtigt eller hvordan du kommer frem til målstregen, er helt op til dig. Om du går, kravler, løber, ruller, hopper eller hvad du nu kunne finde på, er altså helt op til dig.

Efter turen på de 5 kilometer, er der normalt en stor fest med en scene, hvor DJ’s eller artister optræder.
Også her kastet der med farvepulver, både deltagere, men også med store kanoner fra scenen.

Tips og tilbehør til Color Run

Når du skal afsted til Color Run, eller nedenfor nævnte alternativer, som Fun Run eller Color Cloud, så er der en række tilbehør du bare have klar. Som reglerne siger, er der krav op at du er i klædt hvidt tøj fra målstregen. Denne regel kan du overholde ved at købe en hvid t-shirt. Hvis du går all-in, kan du med stor fordel også købe nogle hvide bukser, hvide nederdele og andet hvidt tøj, så du er helt hvid fra start!

Når reglen for hvidt tøj er opfyldt, skal du bare opfylde den anden regel om at blive dækket ind i farver i løbet af turen.
Normalt bliver der kastet med Farvepulver fra arrangerende ved det forskellige color points. Udover disse color points, kan det også være en god idé selv at have noget farvepulver med på turen, som du kan kaste på vennerne, op i luften og lign. Det er også godt at have farvepulver når løbet er slut og festen begynder.

Et andet godt tip, er også at købe nogle solbriller til color run, da de beskytter dig fra at få farvepulver i øjnene.
Det er ikke farligt at få farvepulver i øjnene, men det kan godt føles ubehageligt.
Pulveret er lavet af naturlige ingredienser, blandt andet majsstivelse, så det er ikke farligt.

Alternativer

Der findes nogle få alternativer til Color Run, når man kigger på farveløb.
Fun Run er et event der afholdes omkring Fredericia hvert år.
Color Cloud er en løsning for dig der ønsker at arrangere dit eget event, det kan f.eks. være privat events, efterskoler, gymnasier, universiteter, firmaer og kommuner der arrangerer et farveløb.

Læs meget mere på Xtravagant.dk

Skriv en kommentar

Instagram