Oplevelser

Tips til at få det bedste højskoleophold

Hvis du står og skal på et højskoleophold inden for den nærmeste fremtid, så kan du med god grund begynde at glæde dig. Du vil højst sandsynligt opleve, at det bliver en fantastisk rejse, du under ingen omstændigheder vil hjem fra. Dét at møde ligesindede mennesker med samme interesse som dig selv er en helt igennem fantastisk oplevelse. Derudover er det altid rart at komme væk fra dagligdagens stress og jag.

Her på 1tips.dk ønsker vi naturligvis, at du får det bedst mulige højskoleophold – derfor har vi herunder samlet nogle af vores bedste tips til højskoleophold i udlandet.

Tag afsted med et åbent sind

Det er utroligt vigtigt, at du tager ud i verden med et åbent sind. Et højskoleophold i udlandet er en fantastisk oplevelse, hvor du vil lære en masse nye mennesker at kende. Selvom disse mennesker måske ikke minder om dem, som du færdes med derhjemme, så sørg for at tage afsted uden fordomme. Lad dig selv leve i nuet og giv dig selv lov til at færdes med mennesker, du måske ikke ville have talt med i din egen travle hverdag – det vil der uden tvivl komme nogle fantastiske oplevelser ud af.

Lav en pakkeliste i god tid

Det er selvfølgelig vigtigt, at du husker at få alt det nødvendige med hjemmefra. Desværre begynder mange at lave en pakkeliste i lidt for dårlig tid, hvilket resulterer i glemte sager derhjemme. Det kan blive ganske problematisk, hvis du eksempelvis skal på højskoleophold i Afrika.  

Vi anbefaler derfor, at du allerede 3 uger inden afrejse begynder på din pakkeliste, så du er 110 % sikker på, at du ikke glemmer noget derhjemme. Med et højskoleophold i Afrika er der lang vej hjem, hvis du eksempelvis har glemt at pakke undertøj.

Vi håber, at du får et helt fantastisk højskoleophold. Sørg for at nyde tiden og lad ikke hverdagens stressende faktorer påvirke dig under dit ophold.

Skriv en kommentar

Instagram