Livsstil

Tips til at få det optimale ud af online kurser

Et kursus er ikke bare et kursus.

Kurser kan handle om vidt forskellige emner og kan i øvrigt variere meget i forhold til både sværhedsgrad og længde. Det typiske kursus varer mellem 1 og 2 time(r), men der findes også kurser, som varer flere dage. I dag skal det handle om en helt særlig kursustype – nemlig online kurser. Lad os gøre dig klogere på, hvordan du gør det til en god og lærerig oplevelse at deltage i et kursus fra hjemmet eller arbejdspladsen. Wecademy kan helt sikkert bidrage med endnu flere tips.

Sæt dig godt til rette – et uforstyrret sted

Alle kan deltage i online kurser uanset tid og sted. Du bestemmer med andre ord selv, om du deltager fra hjemmet, på vej hjem i bussen eller et helt tredje sted. Det vigtigste er, at du sørger for at finde et sted, hvor du kan sidde godt og uforstyrret. Det er i hvert fald ikke optimalt at gøre det hjemmefra, hvis man konstant bliver forstyrret af kone, børn og husdyr. Så får du i hvert fald svært ved at koncentrere dig og følge med.

Vær fokuseret og skriv noter

Andet tip går på at være fokuseret og skrive noter. Du har muligvis en god hukommelse, men det betyder ikke, at det er en dårlig idé at skrive noter. Ved at notere de vigtigste pointer fra kurset vil du ifølge videnskaben have lettere ved at lagre den nye viden. Ergo er det fordelagtigt at skrive noter.

Fokus er også en ualmindelig vigtig faktor – derfor bør dit fokus ene og alene ligge på det valgte kursus.

Find det helt rigtige online kursus ved at søge på det ønskede emne.

Overvej dit valg af enhed

Som online kursist bestemmer du selv, om du følger med via din smartphone, tablet eller laptop. Du bør om ikke andet vide, at der er visse fordele ved at vælge en enhed med en større skærm, da det giver et større overblik. Derfor anbefaler vi alle kursister at bruge en tablet eller laptop.

Skriv en kommentar

Instagram