Bolig

Tips til at få styr på rodet i hjemmet

Rod i hjemmet signalerer rod i livet.

Flere psykologer, herunder Mette Holm, mener, at fysisk rod skaber uro i livet. Af følgende grund bør man komme rodet til livs, så man kan skabe en mere velfungerende hverdag. Netop dette kommer vi med flere tips til i denne artikel.

Riv en søndag ud af kalenderen

Hvad skulle man ellers lave på en søndag end at rydde op?

Du kan formentlig komme i tanke om noget, som er sjovere at lave end at rydde op, men desværre er man nødt til at se problemet i øjnene. Vi anbefaler, at du river en søndag eller en anden dag ud af kalenderen – en dag som skal stå i oprydningens tegn. Rodet forsvinder nemlig ikke af sig selv. Derfor kan man lige så godt begynde at rydde op, inden det bliver alt for uoverskueligt.

Du kan med fordel alliere dig med din udkårne og jeres eventuelle børn, så du ikke skal stå helt alene med oprydningen. I forbindelse med oprydningen skal du nøje overveje, hvad du vil beholde, hvad du vil opmagasinere, hvad du vil give til genbrug, og hvad du vil sælge. Du kan evt. notere det hele i et dokument, hvis du har svært ved at bevare overblikket.

Depothuset kan hjælpe med opbevaringen

Mangler du opbevaringsplads? I så fald kan du glæde dig over, at hjælpen er nær. Depothuset tilbyder nemlig sikker opbevaring i store dele af landet. Du bestemmer selv, om dit depotrum skal være 3, 6 eller 9 kvm. stort, ligesom du selv er herre over, hvor mange depotrum du vil bestille. Du kan i øvrigt opsige aftalen så let som ingenting. Der er ingen længerevarende binding. Lyder det som noget for dig, så se mere her. Denne mulighed vil være interessant for dig, som er træt af at have dine aflagte ting til at ligge og flyde i hjemmet.

Skriv en kommentar

Instagram