Fashion

Tips til at finde de rigtige extensions til dit hår

Drømmen om langt og flot hår kan have lange fremtidsudsigter for mange kvinder. Derfor vil der pr. automatik opstå et behov for en nem og hurtig her-og-nu-løsning. I den anledning kan man bl.a. overveje at gøre brug af extensions. Disse hårforlængende produkter findes i rigtig mange længder, farver og former, hvorfor valget ikke altid er så let.

Hvor langt hår drømmer du om?

Det første du skal gøre er at overveje, hvor langt hår du ønsker. Hår extensions findes nemlig i rigtig mange forskellige længder – typisk i intervallet 40-70 cm. De mest populære længder er henholdsvis 50 og 60 cm. Selvom der findes nogle generelle trends, som man kan overveje at følge, så er det bedre, at man tænker over, hvad der vil klæde en bedst. Extensions på 70 cm. kan f.eks. virke lidt voldsomt til nogen.

Er du ikke vant til at spekulere i forskellige hårlængder, så find i første omgang ud af, hvor langt dit eget hår er på nuværende tidspunkt, så du kan beregne, hvor mange ekstra cm. du har brug for / ønsker.

Er du bekendt med de forskellige metoder?

Inden for hår extensions tales der typisk om en række forskellige metoder. Med nogle metoder er det nemt og hurtigt at tage håret af og på, mens det med andre metoder er muligt at sikre en mere permanent løsning. Når emnet falder på metoder, så er det i særdeleshed relevant at fremhæve følgende:

  • Hot fusion
  • Cold fusion
  • Flette
  • Easy weft

m.fl.

Extensions flettemetoden er interessant…

… idet det er en meget skånsom metode. Med denne metode skal man hverken eksperimentere med lim eller kemikalier, hvilket dit hår og hovedbund helt sikkert vil værdsætte. Metoden fungerer kort og godt ved, at man fletter meget tynde fletninger langs hovedbunden, hvor der påsys hår extensions trenser.

Extensions flettemetoden gør sig også positivt bemærket ved, at du er sikret en naturlig overgang mellem eget hår og extensions, ved korrekt påsætning vel at bemærke. Resultatet vil som regel holde i omkring 8 uger, hvilket er ganske fornuftigt.

Undgå at betale overpris

Ingen mennesker ønsker at betale overpris for noget som helst – og da slet ikke for hår extensions. Derfor vælger den fornuftige forbruger at undersøge prisniveauet på markedet for disse hårprodukter. Avezu er en af de forhandlere, der kan give en rigtig god pris på extensions af høj kvalitet. På deres webshop har du bl.a. mulighed for at sortere de mange produkter efter pris.

Skriv en kommentar

Instagram