Kærlighed

Tips til at finde den bedste barselsgave

Står der en barsel for døren, og har du endnu ikke formået at finde en gave, som du kan medbringe til festen, så læs med herunder. Vi giver nemlig vores bedste tips til, hvordan du finder den bedste barselsgave.

Barselsgave til den nyfødte

Ønsker du at give den nyfødte en gave, er der et væld af muligheder. Det er dog vigtigt at have in mente, at den nyfødte naturligvis ikke kan huske, at du har givet gaven, og du bør derfor stille dig selv spørgsmålet: Skal det være en gave, som kan bruges her-og-nu, eller skal det være en gave, som den nyfødte kan benytte sig af, når han / hun bliver ældre?

En af de populære barselsgaver til den nyfødte er tøj. Her er det dog atter vigtigt at tænke fremad, da babyer vokser i pendulfart. Tænk derfor gerne nogle måneder frem, hvis du vælger at give tøj.

Andre gode barselsgaver til babyer følger herunder:

  • En bamse der kan skabe minder og bruges i mange år frem.
  • Tøj der kan benyttes i fremtiden.
  • Personlige ting med navn på. Det kan være alt fra tøj til bestik. En super fin og sjov måde at personliggøre sin gave.
  • Sengetøj. Dette er også en gave, der vil kunne benyttes langt ud i fremtiden.

Det kan endvidere være en rigtig god idé at spørge de nybagte forældre, hvordan den nyfødtes ønskeliste kunne se ud.

Barselsgave til mor og far

Ønsker du at give de nybagte forældre noget helt specielt, så er der naturligvis også hjælp at hente her. Nybagte forældre går en fantastisk tid i møde, der dog også kan være hård og uden meget søvn. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad de kunne få brug for i arbejdet på at gøre livet så godt som muligt for den nyfødte.

Inspiration følger herunder:

  • Forkælelse i form af oplevelser – Evt. med pasning af den lille guldklump.
  • Babyudstyr – Økonomien kan være presset i en barselsperiode, hvorfor babyudstyr kan være en fantastisk gave at modtage.
  • Babyfotograf – Der findes intet mere fantastisk end at kunne forevige sin guldklump.

Skriv en kommentar

Instagram

Warning: Undefined array key 1 in /customers/f/a/f/1tips.dk/httpd.www/wp-content/themes/mts_feminine/functions.php on line 2013