Sundhed

Tips til at finde den bedste tandlæge i landets hovedstad

København er hjemby for rigtig mange dygtige og servicemindede tandlæger. Mange af disse tandlæger har adskillige års erfaring og kan bryste sig med et utal af kompetencer, mens andre er mere nye i faget. Erfaring er og vil altid være en vigtig faktor, når det kommer til noget så vigtigt som tandbehandlinger. Der er dog også andre betydningsfulde faktorer. Har du brug for konkrete tips til at vælge den rette tandlæge, så læs artiklen til ende.

Åbningstider

De fleste mennesker kan – med korrekt planlægning og prioritering – finde tid til at gå til tandlæge. Det er dog ingen hemmelighed, at ikke alle klinikker er lige fleksible, når det kommer til behandlingstider. Der er eksempler på klinikker, der kun har åbent fra kl. 8 til 16. I dette tidsrum er den typiske københavner på arbejde, hvorfor det kan være svært at få kalenderen til at gå op.

Tandlægerne ved Søerne er et glimrende eksempel på en tandklinik, der har valgt at køre med udvidede åbningstider for at tilgodese alle deres klienter. De har pt. åbent på alle hverdage såvel som om aftenen og i weekenden. Selv på helligdage er det muligt at få foretaget en tandbehandling. Du kan læse mere om dette på tandnet.dk, hvis den høje fleksibilitet tiltaler dig.

Kompetencer

En tandlæge er ikke bare en tandlæge. Tandlæger kan have vidt forskellige kompetencer og kan befinde sig på forskellige erfaringsniveauer. Mens nogle er nyuddannede, så har andre været i branchen i 20-40 år. Selvom de erfarne tandlæger klart har nogle forcer, så bør man ikke undervurdere de nyuddannede af slagsen. Søger du en dygtig tandlæge i København, så spørg da ind til vedkommendes kompetencer.

At vurdere en tandlæges kompetencer ud fra et kort skriv er ikke nemt. Derfor kan det også give mening at søge efter anbefalinger og udtalelser fra tidligere klienter.

Prisniveau

København er generelt en dyr by. Den intense konkurrence inden for tandlægebranchen er dog med til at sikre, at priserne ikke løber løbsk. Derfor skal man som udgangspunkt ikke frygte at blive ruineret. Vi lægger dog ikke skjul på, at priserne kan variere en del på tværs af de mange tandklinikker.

Prisen for en obligatorisk gennemgang af tænder og tandkød er som udgangspunkt den samme, men ved mere komplicerede behandlinger kan der være store prisforskelle. Drejer det sig f.eks. om en rod- eller implantatbehandling, så er en prissammenligning vejen til store besparelser.

Skriv en kommentar

Instagram