Fashion

Tips til at finde den helt rigtige vinterjakke

ANNONCE: Indlægget er reklame

Forretningerne bugner med vinterjakker lige nu – det hænger selvfølgelig sammen med vinterens snarlige ankomst.

Skal du være godt forberedt til en lang og kold vinter, så skal du anskaffe dig en stor og blød vinterjakke. Du kan i den anledning gøre brug af vores gode tips. Læs guiden og bliv rustet til at vælge den bedste vinterjakke.

Tykkelse og kvalitet hænger ikke altid sammen

Den tykkeste jakke er, modsat manges opfattelse, ikke nødvendigvis den varmeste. Med andre ord bør du ikke bruge jakkens tykkelse som den eneste indikator for, om en jakke er varm eller ej. Du bør i stedet være opmærksom på, hvad jakken er foret med, og hvilke egenskaber dette materiale byder på. Et godt materiale skal gerne kunne transportere både varme og luft, således at der opnås maksimal komfort. Husk også at lægge vægt på strukturen.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, når det drejer sig om vinterjakker. Derfor kan vi ikke anbefale at gå efter den billigste vinterjakke på markedet – medmindre man simpelthen ikke har budget til andet.

Vælg en let model

En letvægtsjakke bør være at foretrække, idet den lave vægt er med til at maksimere komforten. De bedste jakker er så tynde, at man nærmest ikke mærker, at man har dem på. Undervurdér ikke de tynde vinterjakker – de er ofte varmere end andre jakker.

For at kunne vurdere vægten vil det selvfølgelig være en fordel, hvis du kan se og prøve jakken før køb. Det kan ikke lade sig gøre, hvis du handler på nettet, men her kan du til gengæld læse en grundig produktbeskrivelse og gennemgå de forskellige produktbilleder. Parajumpers står bag nogle af tidens mest populære letvægtsmodeller. Du kan med fordel google Parajumpers jakke lightweight for at danne dig et overblik over deres lette jakker.

Glem ikke de vigtige detaljer

En god vinterjakke skal ikke kun være varm og trendy. Den bør også byde på forskellige praktiske detaljer. Det kan især være fordelagtigt at købe en vinterjakke med lommer, lufthuller og lynlåslukning. En jakke med både større og mindre lommer gør det hele lidt lettere, da man takket være lommerne kan opbevare både nøgler, pung, visitkort og meget andet. Så behøver du slet ikke at have en taske med dig på farten.

Det er endvidere værd at tage højde for de visuelle detaljer. Den helt store udfordring er at finde en jakke, som passer til ens stil, så man kan bevare den røde tråd gennem tøjet.

Skriv en kommentar

Instagram