Bolig Fashion

Tips til at finde den rette gave til den stilbevidste kvinde

ANNONCE: Indlægget er reklame

Kræsne kvinder er nogle af de sværeste at købe gaver til. Det er der flere gode grunde til.

Det karakteristiske ved disse kvinder er, at de ved, hvad de vil have og derfor ikke er interesseret i at gå på kompromis med det ene eller det andet. Det gælder altså om at holde tungen lige i munden, når man skal finde en passende gave til en kræsen kvinde, hvad enten anledningen er jul, fødselsdag eller bryllup. Her får du nogle tips til at finde den perfekte gave til din søster, veninde, kæreste eller datter.

Kvalitet frem for kvantitet

Fælles for de fleste kræsne kvinder er, at de vægter kvalitet højere end kvantitet, også når det kommer til gaver. Det betyder, at de hellere vil have én stor gave end fem små. Den oplysning kan du helt sikkert bruge til noget, når du skal ud at købe en gave til en vigtig kvinde i dit liv. Rækker budgettet ikke til en større gave, så kan du overveje at gå sammen med andre familiemedlemmer om et fælles gavekøb. Smider alle et mindre beløb i gavepuljen, så vil der typisk være mulighed for at købe en ekstra stor gave.

Gaver til boligen

Der er ingen regler uden undtagelser, men faktum er, at langt de fleste kræsne kvinder går op i deres boligindretning. Hjemmets indretning er typisk tænkt ned til mindste detalje – lige fra gulvtæppet til loftlampen. Intet bliver overladt til tilfældighederne.

Gaver til boligen hitter hos kvinder i en bred aldersgruppe, hvorfor det er en oplagt gaveidé uanset anledning. Du behøver ikke nødvendigvis at købe et større møbel såsom en sofa eller en seng. Det kan også bare være en lampe, plakat eller noget helt tredje. Inden for lamper og øvrig boligtilbehør findes der rigtig mange større brands. Louis Poulsen er en af dem, som er værd at kende til. Denne producent byder nemlig på et overdådigt udvalg af lamper til hele hjemmet.

Gaver til garderoben

At en kvindes garderobe er fyldt med tøj, sko og smykker er langt fra ensbetydende med, at hun ikke kan bruge nyt tøj og nye accessories. Står hun for eksempel og mangler nye smykker, så kan du med fordel tjekke det store udvalg af armbåndsure og halskæder ud. Smykker kan ikke stå alene, men de er gode til at sætte prikken over i’et på et perfekt outfit.

Sæt dig ind i modtagerens smykkestil og find det helt rigtige smykke til vedkommende. Husk at informere forhandleren om, at der er tale om en gave.

Skriv en kommentar

Instagram