Transport

Tips til at finde den rette leasingbil

Selvom man finder et langt større udvalg af leasingbiler i udlandet, så må man ikke undervurdere mulighederne på det danske marked. Realiteten er nemlig den, at man kan vælge mellem flere tusinde leasingbiler lige nu. Der er vel at bemærke tale om biler for både private og erhverv. Her bringer vi en guide til at finde den helt rigtige leasingbil.

Leasingtype

Din første opgave er at lægge dig fast på én leasingtype. Flexleasing er danskernes foretrukne leasingtype, men der er også mulighed for at benytte sig af splitleasing, sæsonleasing og en håndfuld andre former for leasing. Med andre ord findes der mange gode alternativer, som du bør undersøge nærmere, inden du beslutter dig. Du skal jo ikke nødvendigvis vælge det samme som alle andre.

Økonomi

Økonomi er også en meget vigtig faktor – i hvert fald for langt de fleste leasingtagere. Som forbruger på jagt efter en ny leasingbil bør du gøre dig nogle tanker om, hvor mange penge du kan og vil sætte af til henholdsvis månedlig ydelse og udbetaling. Disse faktorer kommer du nemlig ikke uden om, uanset hvor du leaser din næste bil.

Stand

Skal din kommende leasingbil være ny eller brugt? De fleste foretrækker en ny bil, men kan der være penge at spare ved at vælge en lettere brugt bil, så er det også værd at overveje. Vær især opmærksom på faktorer som årgang og kilometerstand. Dette bør fremgå af annoncen -ellers skal du spørge ind til det.

Mærke

Foruden leasingtype, økonomi og stand kan du stille krav / ønsker til mærket. Renault leasing er en populær mulighed, men du kan også lease biler fra mærker som Audi, Mercedes, Ford, Peugeot og mange flere. Du kan læse mere om leasing af Renault og de mange andre eftertragtede bilmærker på nettet. Der er biler nok at vælge mellem inden for både privatleasing og erhvervsleasing.

Skriv en kommentar

Instagram