Bolig

Tips til at finde den rigtige hovedpude

Det bedste udgangspunkt for at få en god dag er, at du har fået en god nats søvn.

Sover du dårligt om natten, så er du formentlig træt og ikke udhvilet om morgenen, og det gør dig både mindre effektiv i løbet af dagen, men også mere irritabel og mindre innovativ.

Prinsessen på puden

De fleste af os ved, at det er vigtigt at have en rigtig god madras for at sikre, at vi sover godt om natten og får støttet kroppen bedst muligt, så vi rigtig kan slappe af.

Hvad færre af os måske ved er, at den helt rigtige hovedpude er stort set lige så vigtig for, at vi kan vågne op friske og veludhvilede hver morgen.

Næste gang du vågner op med ondt i nakken eller ligger hele natten og vender og drejer dig, fordi du ikke kan finde en god måde at ligge på, så er det måske, fordi du har den forkerte pude.

Find hovedpuder her.

Hvad skal du kigge efter?

Når du går i gang med at kigge, er der en række ting, der kan gøre din søgning lettere og hjælpe dig med at finde den rigtige pude i første forsøg.

  1. Hvordan sover du om natten? For at få den bedste støtte i nakken og omkring hovedet kan du tage med i dine overvejelser, om du oftest sover på siden, ryggen eller maven.
  2. Har du det varmt eller koldt? Har du en tendens til at svede eller fryse om natten, kan du finde nogle gode, temperaturregulerende puder, der kan hjælpe med at holde en gennemsnitlig temperatur hele natten.
  3. Der findes heldigvis puder i alle prisklasser, men er du tålmodig og dygtig ved tasterne, kan du finde en rigtig god pude til en super pris. Det handler bare om at lede længe nok.

Behandling og levetid

De fleste af os har vores puder gennem rigtig mange år. Som en overraskelse er det faktisk anbefalet, at du udskifter din faste sengepartner hvert andet år, så har puden nemlig udlevet sit liv og værnepligt.

Vasker du puden cirka to gange om året og sørger for at lufte den, får du den maksimal komfort ud af puden hele dens levetid, og du slipper for allergi og støvmider.

Skriv en kommentar

Instagram