Bolig

Tips til at finde det bedste boliginteriør

For at gøre et hjem hyggeligt og personligt kan man ikke nøjes med at købe en masse møbler. Du er også nødt til at gøre dig tanker om boliginteriør – dette skal naturligvis passe til dine møbler. Her på redaktionen har vi besluttet os for at give vores læsere en masse gode tips til at finde det helt rigtige boliginteriør.

Støt danske designfirmaer

Udvalget af boliginteriør er efterhånden meget stort – noget af interiøret stammer fra danske firmaer, mens andet er blevet importeret fra lande som Kina, Tyrkiet og Tyskland. Som dansker har du formentlig en forkærlighed for alt, hvad der er dansk, hvorfor du vil forstå, at det er en god idé at støtte danske designfirmaer. Blandt mange dygtige producenter af boliginteriør kan der bl.a. nævnes Novoform Design, Georg Jensen, House Doctor og Spring Copenhagen. Måske kan du komme på endnu flere eksempler.

Dansk kvalitet er ikke altid lig med god kvalitet, men køber du boliginteriør fra førnævnte brands, så er der ingen grund til at betvivle kvaliteten.

Gå efter tidløse designs

Ønsker du at gøre en god handel på boliginteriør, så kan du gøre klogt i at gå efter tidløse designs. Kigger du udelukkende på, hvad der er hot lige nu og her, så risikerer du at købe en masse items, som grundet et specielt design, farve eller stil ikke er trendy om 5 år. At gå efter tidløse designs er en god idé, hvis man ikke ønsker at skulle handle boliginteriør i tide og utide. Det kan dog være sundt at opfriske hjemmet fra tid til anden. Novoform Design og Georg Jensen hører til blandt de firmaer, som leverer tidløse klassikere.

Vægt kvalitet højere end kvantitet

Vi vil endnu en gang komme kort ind på kvaliteten – og vigtigheden af denne faktor.

Udforsker du markedet for boliginteriør, vil du erfare, at der findes produkter i mange forskellige prisklasser. Produkterne vil som regel repræsentere forskellige mærker, kvaliteter og designs, hvorfor priserne helt naturligt vil variere. I den forbindelse skal du gøre op med dig selv, om du vægter kvalitet eller kvantitet højest. Spørger du os, så giver det bedre mening at købe få pæne og tidløse produkter i høj kvalitet end mange mindre kønne produkter i tvivlsom kvalitet. Dermed ikke sagt, at billigt boliginteriør ikke kan byde på flotte designs og høj kvalitet.

Skriv en kommentar

Instagram