Andet

Tips til at finde det rette depotrum

Interessen for at leje depotrum har været stødt stigende de seneste år. Det kunne godt være et tegn på, at vi bruger flere og flere penge på materielle goder, men der kan også være andre forklaringer. En anden forklaring kan være, at vi er ved at gå væk fra brug og smid væk-kulturen. I dag er der i hvert fald mange danskere, som gemmer deres aflagte ting med henblik på at sælge dem eller lade dem gå i arv. Dertil kan man få brug for et depotrum. Leder du netop efter et depotrum nær dig? I så fald er du landet på den rigtige side. Vi giver dig nemlig en række tips til at finde det helt rigtige depotrum.

Den rigtige lokalitet

Den første vigtige faktor er lokaliteten. Det er jo ikke optimalt at leje et depotrum, som ligger flere timers kørsel væk fra ens bopæl. Det er heldigvis nemt at finde lokale depotrum. Du skal blot åbne din webbrowser og skrive bynavn + depotrum i søgefeltet. Umiddelbart efter bliver du præsenteret for en masse rum nær dig. Boxdepotet.dk er et godt sted at starte – læs mere her.

Der vil helt naturligt være flest opbevaringsmuligheder i de største danske byer. Dog forholder det sig selvfølgelig ikke sådan, at du ikke kan leje et depotrum, blot fordi du er bosat i en udkantsby. Der er trods alt depotrum i hele landet inkl. i udkantsbyerne.

Den rigtige størrelse

Hvor stort skal dit ideelle depotrum være? Det spørgsmål er du også nødt til at svare på i din jagt efter det rigtige opbevaringsrum. Typisk kan du vælge mellem en lang række forskellige størrelser. De mindste er på mellem 5 og 10 kvadratmeter, men der findes selvfølgelig også større depotrum på 20+ kvadratmeter. Hvor meget plads du har brug for afhænger selvfølgelig af, hvad du skal opbevare. Drejer det sig kun om et par kasser legetøj, eller skal du have opmagasineret alle dine møbler for en kortere eller længere periode?

Den rigtige pris

Slutteligt er det værd at være opmærksom på prisen. I langt de fleste tilfælde betaler du en fast månedlig lejepris. Du skal i den anledning være opmærksom på, at lejeprisen kan svinge meget alt efter lokalitet, sikkerhed, opvarmning og meget andet. Sammenlign evt. priser på lokale depotrum for at finde det bedste rum til prisen. Du kan jo lige så godt få flest mulige kvadratmeter til prisen.

Skriv en kommentar

Instagram