Transport

Tips til at gejle din bil lidt ekstra op

En bil skal ikke kun forkæles med brændstof, rens og nye reservedele ved behov. Den bør også forkæles med lidt nyt udstyr fra tid til anden. I dag vil vi give dig en række tips til at gejle din bil lidt ekstra op. De udvalgte tips er henvendt til alle bilejere.

Trænger din bil til en større overhaling rent visuelt? Så er du kommet til den helt rigtige. Jeg har nemlig fået fornøjelsen af at præsentere dig og andre danske bilejere for en række fantastiske stylingmuligheder.

LED belysning

LED belysning er ikke kun et hit blandt boligejere, men også blandt bilejere i store dele af verden. LED pærer til bil bliver i hvert fald revet ned fra hylderne og er desuden et stort hit på nettet, hvor pærerne forhandles til yderst overkommelige priser.

Husk at sætte dig ind i reglerne for lys og lygter på biler, inden du handler. Du kan f.eks. komme galt afsted ved at handle i udlandet, hvor der ikke nødvendigvis stilles de samme strenge krav til lys og lygter. LED nummerpladebelysning hører til blandt de løsninger, som, med få undtagelser, altid lever op til gældende lovgivning. Det er dog ikke noget, du kan tage som en selvfølge.

Højtaleranlæg

En lang køretur bliver altid en smule mere overkommelig med musik i ørerne. Det kan de fleste bilejere nikke genkendende til. Derfor er der al mulig god grund til at investere i et højtaleranlæg til bilen, så man kan lytte til musik til og fra arbejde osv. Få evt. forhandleren til at installere anlægget, hvis du ikke er så teknisk anlagt.

Foliebelægning

Sidste gode tip går på at få foliebelagt bilen.

Det er med en omgang folie muligt at give bilen et friskt og eksklusivt udtryk. Du kan i første omgang undersøge, hvad det koster, hvorefter du kan vurdere, om det er pengene værd. Det er ikke nødvendigvis en investering, som tjener sig selv hjem.

Skriv en kommentar

Instagram