Transport

Tips til at give din båd en tiltrængt overhaling

Er du den heldige ejer af en båd, som godt kunne trænge til en kærlig hånd?

I så fald er du landet på den helt rigtige side. I dag giver vi dig nemlig en lang række tips til at give din båd en tiltrængt overhaling. Fælles for alle vores tips er, at de ikke koster en formue at implementere. Dermed kan alle bådejere gøre brug af vores gode råd uanset økonomi.

Giv din båd en omgang bundmaling

Første tip går på at forkæle din båd med en omgang bundmaling – af høj kvalitet naturligvis.

Malingen er ikke kun med til at beskytte bådens overflade og forlænge bådens levetid, men sikrer også et lavere brændstofforbrug og højere hastighed. Effektiv bundmaling til båden forhandles til de mest konkurrencedygtige priser på nettet, hvor du kan shoppe alt inden for bådpleje. Netbaad.com vil i den anledning være et nyttigt bekendtskab.

Skab hygge med nye lamper

En båd skal ikke kun være pæn, hurtig og rummelig. Den skal også være hyggelig, så man rent faktisk har lyst til at bruge tid på at passe og pleje den.

En effektiv måde at skabe hygge på er ved at gøre noget ud af belysningen. Din opgave bliver at finde nogle lamper, som stilmæssigt passer til netop din båd. Det kunne for eksempel være messinglamper, som hitter stort i øjeblikket. Der findes dog også mange andre muligheder inden for lamper, herunder bordlamper og køjelamper, til små og store både. Der er sågar mulighed for at shoppe stilrene lanterner i forskellige størrelser og stilarter.

Skru op for sikkerheden

Skal du i gang med at renovere din båd, bør du naturligvis tænke sikkerhed ind i alle tiltag. Du kan også skrue op for sikkerheden ved at investere i nødlys, alarmer og brandslukkere til din båd. Der findes masser af sikkerhedsprodukter til både, som du med fordel kan kigge nærmere på, hvis du ingenlunde ønsker at gå på kompromis med sikkerheden. Det er jo vigtigt, at både du og dine medpassagerer føler sig trygge.

Skriv en kommentar

Instagram