Bolig

Tips til at give dit outdatede hjem en opgradering

ANNONCE: Indlægget er reklame

Trænger dit hjem til en kærlig hånd? Så bør du lægge en detaljeret plan for, hvordan du kan gøre din bolig mere funktionel og hjemlig. Det er med relativt få midler muligt at forvandle hjemmet fra at være outdated til at være moderne og hyggeligt. Du får i den anledning en håndfuld udvalgte tips.

Skil dig af med dine gamle møbler til fordel for nogle nye

Selvom din sofa og dit spisebord formentlig kan holde til endnu flere års brug, så er det fristende at udskifte disse og andre møbler, hvis de ikke lever op til tidens trends. Fremstår dit nuværende spisebord gammelt og slidt, så gå på jagt efter et nyt spisebord i træ. Et spisebord i træ – for eksempel et plankebord – er en fremragende investering grundet den lange forventede levetid. Denne bordtype vil desuden passe ind i de fleste hjem.

Start evt. med at udskifte de møbler, som du er mindst glad for, så du slipper for at udskifte alle dine møbler på én gang. Det kan nemlig blive en meget dyr fornøjelse.

Husk at holde dig til én og samme stilart, når du shopper nye møbler til hjemmet. Så er det i hvert fald lettest at skabe en rød tråd.

Gør dit badeværelse mere energivenligt og stilrent

Er dit gamle toilet både grimt og dyrt i drift? Så er der al mulig god grund til at skifte det ud. Der er formentlig blevet udviklet og produceret rigtig mange energivenlige toiletter, siden du købte dit nuværende toilet i tidernes morgen. Et nyt toilet kan faktisk gå hen at blive en rigtig fin investering, idet man typisk kan reducere sit vandforbrug markant. Det bør i hvert fald undersøges, hvis man drømmer om at frigøre flere penge til fornøjelser.

Foruden et nyt toilet kan du overveje at give badeværelsets vægge nyt liv ved at pleje de nuværende fliser eller ved at udskifte dem med nogle nye og flotte fliser. Du kan med fordel bede om et tilbud inkl. montering, hvis du ikke er den fødte handyman.

Få slebet eller høvlet det gamle trægulv

Ser dit trægulv slidt og trist ud? Så skal du ikke nødvendigvis foretage en omfattende gulvudskiftning. Det er nemlig meget sandsynligt, at du kan nøjes med gulvafslibning eller gulvafhøvling. Få evt. en professionel til at vurdere, om det bedst kan betale sig at høvle eller slibe gulvet. Det afhænger i høj grad af gulvets stand. Mindre mærker og ridser kan som regel fjernes med gulvafslibning.

Du bør kontakte et lokalt gulvfirma, hvis dine erfaringer med gulvafslibning og gulvafhøvling er meget begrænsede eller slet ikke eksisterende.

Skriv en kommentar

Instagram