Sundhed

Tips til at gøre emballageforbrug miljøvenligt

Vi, mennesker bruger mere emballage end, vi nogensinde før har brugt. I dag bliver der shoppet flere ting over internettet end nogensinde før, og det vil sige, at der er en masse ting, der skal sendes fra virksomheder ud til kunder. Derved skal der bruges en del emballage.

Vores forbrug af emballage er med til at tære på naturens ressourcer, da emballage ofte er lavet ud af træ.

Både privatpersoner og virksomheder kan hjælpe med at reducere forbruget af emballage ved brug af nogen få tips.

På den måde kan vi være med til at formindske brugen af naturens ressourcer og dermed være med til at passe bedre på naturen.

Brug emballage lavet ud af genbrugspapir

Som virksomhed er der flere ting, som man kan gøre for at formindske forbruget af emballage.

Man kan fx begynde at bruge miljøvenligt emballage. Det er emballage, der er lavet ud af genbrugspapir. Dermed undgår man, at der hele tiden skal fældes nye træer for at få lavet noget nyt emballage.

Brug genanvendeligt emballage

Man kan også vælge at bruge emballage, der er genanvendeligt. Mange danskere gemmer noget af det emballage, som de modtager deres varer i, så de kan genbruge det. Det kan være bølgepap eller boblepapir. Det er ofte det, som folk gemmer til senere brug. I stedet for at putte en masse papir ned i en kasse som fyld og til beskyttelse af varen, så kan man bruge noget boblepapir, da mange vælger at gemme det til en anden gang, hvor de fx selv skal sende noget.

Brug plastprodukter lavet af genbrugsplast

Hos https://albeemballage.dk/ er de med til at støtte op om bruget af miljøvenligt emballage.

De sælger emballage, der er af god kvalitet men som samtidig er miljøvenligt. Det gælder fx deres afdækningsfolie og affaldssække, der er lavet af genbrugsplast. Det er dog ikke det eneste, der er lavet ud af genbrugsmaterialer. Deres pap er fremstillet af 100 % genbrugspapir.

Derudover sælger de også genanvendeligt emballage såsom boblefolie og bølgepap.

De sælger alt indenfor emballage, som man som virksomhed skal bruge for at kunne sende varerne sikkert videre til deres kunder.

Skriv en kommentar

Instagram