Fashion

Tips til at gøre garderoben vinterklar

I dag er det d. 1. oktober.

Det betyder, at vi har taget hul på 4. kvartal og snart er på vej ind i de kolde vintermåneder. Vinteren er forbundet med masser af hygge og kærlighed, men vi kommer ikke uden om at opleve masser af sne, lave temperaturer og mørke dage. Du kan ikke lave om på, at den danske vinter er både kold og våd, men du kan selvfølgelig klæde dig godt på til denne årstid. Dette hjælper vi dig med i denne guide om vintertøj. Artiklen er primært henvendt til mænd.

Den obligatoriske vinterjakke

Skal du undgå at fryse med det samme, at du bevæger dig udenfor, så skal du finde din varmeste vinterjakke frem fra garderoben. Den typiske vinterjakke er både stor og en anelse klodset at se på, men der findes også masser af moderigtige og ergonomiske jakker til vinterbrug.

Ejer du ikke en varm og trendy vinterjakke, så bør du gå på udkig efter en i dag. Du kan med god grund udforske udvalget af vinterjakker på nettet.

Hue og handsker

Anbefaling: Mr – Hue og handsker til mænd

Om du er kuldskær eller ej, så bør du unde dig selv et par varme handsker og en matchende hue, så du kan holde både ører og fingre varme i de kolde vintermåneder. Mr – som opererer både online og offline – fører et stort udvalg af såvel huer som handsker til mænd. Tjek deres sortiment ud og bliv klar til en hyggelig tid.

Glem ikke vinterstøvlerne

Med en ny vinterjakke samt hue og handsker er du næsten klar til den kommende vinter.

For at fuldende dit vinterlige outfit skal du også have investeret i et par vinterstøvler. Disse skal gerne byde på god komfort, varme og et moderne look. Du kan formentlig finde de ønskede vinterstøvler hos din foretrukne skoforhandler. Der er nok at vælge mellem, når det kommer til vinterstøvler.

hue mand
hue mænd
handsker til mænd

Skriv en kommentar

Instagram