Karriere

Tips til at holde arbejdspladsen ren og pæn

En ren og pæn arbejdsplads bør være en selvfølge. Desværre er det langt fra altid tilfældet. Bunker af papir, nullermænd på størrelse med golfbolde og indtørrede kafferester er ikke et sjældent syn på danske arbejdspladser. Det er en ærgerlig realitet, når forskning netop viser, at god orden og hygiejne er med til at løfte arbejdsglæden. Hvem ønsker i virkeligheden at tilbringe 30-40 timer ugentlig på en arbejdsplads, som er alt andet end ren og hygiejnisk? Det drømmer de færreste om.

Alle bærer et ansvar

Alle bærer et ansvar for rengøringen. Det gælder både assistenter, chefer og direktører.

For at opnå en renere og mere velfungerende arbejdsplads bør man opfordre medarbejderne til at rydde op efter sig selv. Gør alle en indsats, så er det let som en leg at bevare den gode hygiejne. Man kan med fordel gøre det til en vane at bruge 10 min. på oprydning efter endt arbejdsdag. Tøm dit skrivebord for kopper, tallerkner m.v. og slut af med at rengøre bordet med en fugtig og ren klud. Så har du i hvert fald gjort noget for at holde kontoret rent.

Indhent et tilbud på professionel erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring udbydes til alle virksomheder – store som små.

Du kan altså også få professionel rengøringshjælp, hvad enten du driver et lille nystartet firma med få kontoransatte, eller du er indehaver af et succesrigt firma med mange hundrede ansatte fordelt på adskillige kontorer.

Fluxx – Erhvervsrengøring i København

Du skal oplyse følgende:

  • Navn og kontaktoplysninger
  • Type (vælg erhvervsrengøring eller kontorrengøring)
  • Antal kvadratmeter
  • Yderligere oplysninger (valgfrit)

Hvad koster erhvervsrengøring? Det afhænger i høj grad af opgaven mht. type, kvadratmeter, hyppighed og diverse præferencer. Du kan helt gratis og uforpligtende indhente et tilbud, så du har ikke noget at miste på den front.

Husk at det kan være omkostningsrigt at hyre rengøringsmedarbejdere, hvorfor det kan være en god idé at outsource rengøringen til et eksternt firma. Regn evt. lidt på det.

Skriv en kommentar

Instagram

Warning: Undefined array key 1 in /customers/f/a/f/1tips.dk/httpd.www/wp-content/themes/mts_feminine/functions.php on line 2013