Fashion

Tips til at holde dit barn varmt om vinteren

ANNONCE: Indlægget er reklame

Det er lettere sagt end gjort at holde sig varm om vinteren. Man har dog helt overordnet to muligheder; bliv inden døre eller pak dig ind i dit varmeste tøj. Som mor eller far har du ikke kun til opgave at holde dig selv varm. Du skal selvfølgelig også sørge for, at dit elskede barn kan holde varmen, når den danske kulde for alvor begynder at bide. Vi giver dig en lang række gode tips omkring dette i denne artikel.

Til barnets under- og overkrop; flyverdragt

Er der noget børn elsker at have på om vinteren, så er det en flyverdragt, som ikke blot byder på et sødt udtryk, men også giver masser af varme. I dag findes der ikke kun flyverdragter til små og store børn, men også til voksne.

Du skal være opmærksom på, at en flyverdragt ikke altid kan stå alene. Af og til bliver der faktisk så koldt, at man skal have noget tøj på under dragten for at holde varmen. Vi anbefaler i den anledning, at man køber et termosæt til barnet. Generelt er det klogt at klæde sig på efter lag-på-lag-princippet – tippet er tilegnet såvel børn som voksne.

Til barnets fødder; støvler og hjemmesko

En flyverdragt holder næsten hele barnets krop varm med undtagelse af fødder, hænder og hoved. Førstnævnte kropsdel – fødderne – kan holdes varme ved brug af forede støvler og hjemmesko. Man kan godt argumentere for, at støvlerne er vigtigere end hjemmeskoene, men man bør ikke tvivle på, at et par varme og komfortable hjemmesko kan gøre underværker for barnet. Hjemmesko holder børn varme og trygge. Du kan, uanset om du leder efter hjemmesko til pige eller dreng, med fordel købe dem på nettet.

Til barnets hænder; handsker

Der findes ikke noget værre end at fryse ens hænder. Det kan både voksne og børn nikke genkendende til. Derfor synes vi, at du skal forkæle dit barn med et par moderne og varme handsker i barnets foretrukne farve. Da børn tilbringer meget tid udenfor i børnehaven og skolen, er det alfa og omega, at deres handsker er ekstra forede. Tag evt. dit barn med på shopping, så han eller hun kan prøve handskerne inden køb.

Til barnets hoved; elefanthue

Slutteligt er det vigtigt, at barnets hoved, herunder ører, holdes varme. Til dette formål kan man selvfølgelig købe en hue eller et pandebånd. Der findes dog et helt tredje alternativ, som er betydeligt bedre end disse. Vi refererer naturligvis til elefanthuen, som sørger for, at barnet ikke får røde og kolde ører.

Skriv en kommentar

Instagram