Livsstil

Tips til at indrette dit nye kontor

Nyt kontor = ny start

Stort tillykke med dit nyerhvervede kontor. Du har langt om længe fundet et passende kontor og er nu begyndt at tænke over, hvordan det skal indrettes. Det skal du selv finde ud af – måske med lidt hjælp fra vores side.

Her kommer vores bedste tips til at indrette et kontor.

Sæt penge af til kvalitetsmøbler

Som selvstændig erhvervsdrivende med eget kontor i byen er det vigtigt, at du ikke kun sætter penge af til køb af computerudstyr, markedsføring, husleje og software. Du skal også afsætte en mindre sum til kontormøbler. Kontormøbler er dog ikke bare kontormøbler. Der findes rigtig mange forskellige møbler til erhvervsbrug – af meget varierende kvalitet og holdbarhed.

Den karakteristiske Montana reol er et godt eksempel på et kvalitetsmøbel. Nu skriver vi godt nok reol i ental, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at du kan vælge mellem mange reoler og skabe til kontoret. Du har sågar mulighed for at købe brugte Montana reoler til konkurrencedygtige priser. Montana er et sikkert valg, når der skal købes nye møbler til kontoret.

Kontorzonen.dk – Gode priser på Montana reoler

Gør det hyggeligt

Et kontor skal være hyggeligt og ikke mindst hjemligt, hvis man skal kunne trives og holde motivationen oppe. Dermed ikke sagt, at du skal indrette kontoret på samme måde som dit hjem. Du kan om ikke andet skrue op for hyggen ved at investere i et par wallstickers, nogle neutrale planter og et tøjstativ inkl. flotte bøjler med plads til jakker. Du kan desuden overveje at købe en bordlampe til skrivebordet – en bordlampe er både praktisk og yderst dekorativ.

Tænk over dit farvevalg

Et godt tip er at holde sig til 2-3 farver, når man skal indrette et rum, hvad enten der er tale om et kontor eller et soveværelse. Du kan med fordel vælge den eller de farver, du bruger i dit logo. På den måde kan du skabe den berømte røde tråd. Du går aldrig helt galt i byen med neutrale farver som hvid, grå og sort.

Montana reol brugte Montana reol Montana reol pris

Skriv en kommentar

Instagram