Bolig

Tips til at indrette en mindre lejlighed

En mindre lejlighed kan sagtens slå til, hvis man blot griber indretningen rigtigt an. Det kan dog være en større udfordring end som så – især hvis man har været vant til at bo i et større hus eller lejlighed. Der er dog stor forskel på svært og umuligt. I artiklen vil vi gøre vores allerbedste for at forkæle dig med så mange indretningstips som muligt. Du kan være sikker på at forlade denne side med en masse ny viden og inspiration i bagagen.

Boligindretning for begyndere

Der findes ingen egentlig definition på god indretningssmag. Boligindretning er trods alt en individuel sag og gudskelov for det. Det er ikke desto mindre nemmere at indrette en mindre lejlighed, hvis man før har indrettet en tilsvarende lejlighed. Er du helt ny i indretningsgamet? Så skal du holde tungen lige i munden og kun tage ét skridt ad gangen.

Vores bedste tip til begyndere er som følger; søg inspiration og lær af andre.

Der findes rigtig mange lejligheder på blot 30-40-50 kvm. rundt omkring i landet. Du er altså hverken den første eller sidste, som kommer til at indrette en lejlighed i den mindre boldgade. Det kan du glæde dig over, idet du har rig mulighed for at lade dig inspirere af andre. Det er for eksempel muligt at følge nogle af de dygtigste boligentusiaster via Youtube og Bloggers Delight – to store netværk for influencers.

Sådan indrettes den optimalt

Det siger sig selv, at der er grænser for, hvor mange møbler og hvor meget boligtilbehør man kan proppe ind i en mindre lejlighed.

For at runde denne artikel af vil vi gerne komme med en lang række tips:

  • Investér i en sovesofa (så har du seng og sofa i ét møbel)
  • Udnyt højden i rummet (tænk kreativt)
  • Drop det store og klodsede garderobeskab (der findes mere praktiske møbler)
  • Brug væggene til opbevaring (med hylder)
  • Opbevar sengetøj og andre ting under sengen
  • Vælg skydedøre til fordel for alm. døre
  • Gå efter et mindre spisebord (med mulighed for at sætte en ekstra plade på ved behov)

Føler du dig klar?

Skriv en kommentar

Instagram