Karriere

Tips til at indrette en varevogn

Der findes mange forskellige former for indretning. De mest udbredte former er boligindretning og butiksindretning. Der findes dog også en anden interessant form for indretning; varevognsindretning. Nu tænker du måske, at man ikke kan indrette en varevogn, men det er faktisk muligt. I dag vil vi netop gøre dig klogere på, hvordan du skal indrette din varevogn for at gøre dit arbejdsliv som tømrer, gartner eller låsesmed lidt nemmere.

Find den rette varevogn

For at beskæftige sig med varevognsindretning skal man selvfølgelig eje en varevogn – det siger sig selv. Du skal i den anledning være opmærksom på, at langt fra alle varevogne er lige nemme at indrette. Hvor indretningsvenlig varevognen er afhænger bl.a. af størrelsen – både i forhold til længde, bredde og højde. Herunder fremhæver vi nogle af de bedste varevogne på markedet:

  • Peugeot Boxer
  • Opel Movano
  • VW Crafter
  • Ford Transit Custom

Hvilken varevogn er din personlige favorit?

I dit valg af varevogn bør du foruden indretningsvenligheden tage højde for brændstoføkonomi, sikkerhed, garanti m.v. Der er nok at vælge mellem, så gør ikke noget forhastet.

Varevogn

Gode tips til indretningen

Så er vi kommet til den sjove del; omhandlende indretningen af din nye varevogn. Det er nu, at du skal spidse ører og evt. skrive noter, så du kan indrette din varevogn rigtigt. Vores bedste tips kommer her:

  1. Placér tunge ting i bunden – Første tip går på at placere tunge ting i bunden. Er du for eksempel håndværker, gør du klogt i at placere dit tungeste værktøj i fodhøjde, så du kan få fat i det uden at skulle anstrenge dig mere end højst nødvendigt.
  2. Placér det mest anvendelige udstyr ved sidedøren – Et andet godt tip er at placere det udstyr, som du bruger allermest lige inden for sidedøren. Ved at gøre dette vil du helt naturligt komme til at spare en masse tid og besvær i dagligdagen. Sæt dig med god grund ned med alt dit værktøj foran dig og overvej, hvad du bruger mest, og hvad der derfor bør ligge først for. Effektivisering er nøgleordet.
  3. Investér i custom made bilinventar – Tredje og sidste tip går på at investere i skræddersyet bilinventar. Det lyder måske som en dyr fornøjelse, men ifølge vores oplysninger koster det ikke en formue. Det er gennem https://varebil-inventar.dk/ muligt at indhente et fordelagtigt tilbud på netop bilinventar af højeste kvalitet.

Ønsker du at dele dine bedste indretningstips med vores mange andre læsere, så skriv en mail til os. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Skriv en kommentar

Instagram