Karriere

Tips til at investere i industrigulve

Solide industrigulve i god kvalitet er en obligatorisk investering for en produktions- eller industrivirksomhed. De skal kunne modstå alverdens tunge maskiner og andet udstyr samt rullende belastning. Derudover skal gulvene naturligvis være fugtskadestabile, så man minimerer risikoen for unødvendige skader.

Der er mange forskellige typer af virksomheder, der til daglig gør brug af industrigulve. Det gælder både i små værksteder såvel som i store parkeringshuse og lagerbygninger.

Vi har her samlet en række tips til at investere i industrigulve på den mest succesfulde måde.

Start med at beslutte, hvilket gulv du skal have

Et industrigulv i beton er ikke bare et industrigulv i beton. Der er en række ting, som man skal tage stilling til. For eksempel er det vigtigt, at virksomheden har en holdning til, hvilken type tyndpuds og overfladebehandling gulvet skal have. Disse faktorer er afhængige af, hvor meget gulvet skal kunne holde til, og man arbejder derfor som regel i styrkeklasser (MPa), når man skal aftale, hvilke former for industrigulve (f.eks. fugefri industrigulve) man skal have monteret.

Ovenstående vil sige, at hvis du har et showroom, der ikke udsættes for ekstraordinær høj belastning, er der ingen grund til at investere i det stærkeste gulv, hvorimod et lager med tunge maskiner kræver et industrigulv af højere styrke.

Er der et godt undergulv?

Når man skal lægge et industrigulv, er det nødvendigt med et godt undergulv. Som virksomhed er det en god idé at sikre sig, at undergulvet er i god stand, før man påbegynder installationen af et nyt industrigulv.

En god leverandør af industrigulve vil kræve en inspektion af undergulvet. Bliver dette ikke gjort, kan man risikere, at de nye gulve ikke lever op til kravene, og dermed bliver det pludselig en dyr investering.

Tynde lag i industrigulve er vigtigt

Når man skal have lavet industrigulve, kan man løbe ind i store problemer, hvis de er for tykke. I så fald kan de nemlig komme i konflikt med døre, porte og lignende. Industrigulve i beton med tynde lag på et par millimeter er derfor essentielle for et godt og holdbart resultat.

Hvem skal levere gulvet?

Der er mange forskellige leverandører af industrigulve både internationalt og i Danmark. En af disse er OL Gulve (http://olgulve.dk/industrigulve/), som er en dansk leverandør, der kan installere gulvet på en weekend for at reducere et potentielt produktionstab.

Samtidig kan de style gulvet, som kunden ønsker det og dermed matche den visuelle identitet. Er det nødvendigt med forstærkning af underlaget, kan OL Gulve også assistere med dette.

Skriv en kommentar

Instagram

Warning: Undefined array key 1 in /customers/f/a/f/1tips.dk/httpd.www/wp-content/themes/mts_feminine/functions.php on line 2013