Oplevelser

Tips til at købe mandelgaver

En af de hyggeligste traditioner ved juletid er konkurrencen om at finde den hele mandel i risengrøden eller risalamanden. Er man den heldige person, der formår at finde mandlen, tilfalder der en præmie; en såkaldt mandelgave. I denne artikel vil vi give dig tips til, hvilken type mandelgave du bør købe, hvis opgaven for køb af årets mandelgave er havnet hos dig.

Køb både en mandelgave til børn og voksne

Der vil ofte sidde børn med ved bordet, når jagten på mandlen går I gang. Derfor bør man altid have minimum 2 pakker klar; én mandelgave til børn og én til voksne. Det gør det også nemmere for dig at finde en gave, da du derved ikke skal tage højde for, at gaven skal passe til alle aldre.

Det er vigtigt at have in mente, at en mandelgave er en overraskelse og jo ikke kommer fra nogen af deltagernes ønskelister. Der er derfor rig mulighed for at købe en gave, der både skaber glæde og overraskelse.

Lav et budget inden mandelgaven skal købes

Mandelgaver bør ikke ruinere din økonomi. Man kan dog hurtigt blive grebet af stemningen, når først man har fundet et par gode gaver. Derfor er det en rigtig god idé at lave et budget, inden du drager ud på jagten efter den perfekte gave til lejligheden. På den måde sikrer du dig, at du ikke bruger flere penge, end du bør og kan.

Inspiration til mandelgaver

Vi har herunder samlet nogle eksempler på gode mandelgaver, som du kan benytte som inspiration.

  • Brætspil (Bezzerwizzer, Hint eller Monopoly)
  • Eksklusiv chokolade eller nødder
  • Oplevelsesgave (brunch for to eller lignende)
  • Juleslik (en sikker vinder hos både børn og voksne.

Mandelgaver kan købes i alle forretninger, da det kun er fantasien, der sætter begrænsninger. Der er derfor rig mulighed for at finde en billig gave, men som samtidig skaber glæde hos modtageren.

Skriv en kommentar

Instagram