Ikke-kategoriseret

Tips til at opfriske hjemmet for begrænsede midler

Indlægget er sponsoreret

At friske et hjem op behøves hverken at være tidskrævende eller dyrt. Der er i hvert fald rig mulighed for at modernisere et hjem for få midler. Ambitionen er at skabe et moderne og hyggeligt hjem uden at spendere en formue. Lyder det som sød musik i dine ører, så vil vi opfordre dig til at fortsætte læsningen af dette blogindlæg. Blogindlægget er nemlig spækket med gode tips til boligindretning og finansieringen af dette.

Udvalgte rum eller hele hjemmet?

Som boligejer skal du først og fremmest træffe en beslutning om, hvorvidt du vil renovere hele hjemmet, eller om du vil holde dig til få udvalgte rum. Det er en stor mundfuld at skulle renovere og modernisere et helt hjem på én gang, hvorfor opfordringen herfra lyder på at starte med de rum, som trænger mest. Det kunne for eksempel være stuen eller soveværelset, som man typisk spenderer mest tid i.

Du kan med fordel gennemgå dit hjem rum efter rum med henblik på at vurdere, hvordan det står til med de enkelte rum. Du kan evt. give rummene en score fra 1 til 10, alt efter hvor meget de trænger til at blive opfrisket.

Skru op for varmen og hyggen

Der er ikke noget værre end et koldt og upersonligt hjem. Derfor kan vi kun anbefale at skrue op for varmen og hyggen. Mangler der hygge, varme og atmosfære i dit hjem, så kan du overveje at købe en pejs gennem pejseringen.dk, så du kan nyde din frihed til fulde. Du kan for eksempel overveje en biopejs, som findes til både væg og gulv.

Mangler du yderligere varme og hygge, kan du dekorere dine vægge og gulve med alt fra tæpper til wallstickers og plakater. Der er rigtig mange dekorationsmuligheder, hvorfor du ikke skal være rad for, at der ikke findes en stilart efter din smag.

Vær villig til at investere

Det kræver ikke kun meget tid og energi at indrette et hjem. Det koster også en del penge. Disse kommer desværre ikke dumpende ned fra himlen, hvorfor du skal undersøge, hvordan renoveringen skal finansieres. Det bedste vil være, hvis du har lidt penge på kistebunden, som kan finansiere nye møbler, vægpynt, pejs eller noget helt fjerde. Er bankkontoen tom, kan du lægge vejen forbi banken eller alternativt optage et online kviklån.

At investere i ens hjem er som regel en god idé, da et velindrettet hjem øger livsglæden og overskuddet i hverdagen. Derudover kan både små og store renoveringer have en positiv indvirkning på boligværdien.

Skriv en kommentar

Instagram