Økonomi

Tips til at opnå et billigere lån

Det er nemt at finde et lån på nettet. Det er dog ikke lige så nemt at finde et billigt et. Hvis du har i sinde at låne penge på nettet, så er det vigtigt, at det sker med stor omhu. Der findes dog en række tips, der kan gøre det nemmere at finde et godt, billigt lån. Derfor gør du klogt i at benytte disse tips, hvis du skal låne penge, uanset formålet med dit lån.

Tip 1: Find et gratis lån

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Det er muligt at låne penge til 0 kr. på nettet. Som de fleste forventer, så er der dog en hage ved det. Du kan kun låne op til 6.000 kroner, og det fulde beløb skal returneres inden for 30 til 60 dage. Skal du bruge et mindre beløb, så er dette dog en oplagt mulighed for dig.

Det er blandt andet VIVUS, der udbyder denne mulighed. Det kræver dog, at du ikke tidligere har været kunde, hvis du skal benytte muligheden for et gratis lån. Endvidere, så er du som sagt begrænset i forhold til lånebeløbets størrelse, så hvis du skal bruge et beløb, der strækker sig højere end 6.000 kroner, så er dette ikke en oplagt løsning for dig.

Tip 2: Sammenligningsværktøjer

Ét af de bedste lånetips du kan få er at benytte dig af et sammenligningsværktøj, når du skal udvælge dit lån. Dem kan du finde et hav af på nettet. De er dog ikke alle lige gode, så sørg for at vælge en tjeneste, der har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder. At benytte et sådant værktøj kan skabe besparelser på flere tusinde kroner i form af sparede låneudgifter.

Uanset om du er på en intens jagt efter billige kviklån, eller du leder efter et stort forbrugslån til finansiering af et projekt i hjemmet, så vil et sammenligningsværktøj være til stor gavn. På objektiv vis sammenlignes samtlige lån på markedet, så du nemt kan finde det billigste og selvfølgelig også dét, der harmonerer bedst med dine præferencer og kriterier.

Tip 3: Få styr på din økonomi

Det er lettere sagt end gjort. Ikke desto mindre, så er det en god idé, at du får styr på din økonomi, inden du låner penge. Lånets pris er nemlig baseret på din kreditværdighed, og derfor er det faktisk muligt selv at styre lånets pris. Jo bedre kreditværdighed du har, desto mindre en risiko løber långivere, og desto billigere et lån vil du også kunne få udstedt.

Med ovenstående menes der ikke, at du skal forsøge at øge din indkomst ved at få lønforhøjelse. I stedet er det en god idé, at du har fokus på at nedbringe din gæld. Hvis du har megen gæld, så er det svært at låne penge til en god pris, og derfor bør det være af høj prioritet, at du får nedbragt din gæld eller måske endda helt formår at få betalt din gæld ud.

Skriv en kommentar

Instagram