Oplevelser

Tips til at pakke til golfferien

Glad for både ferie og golf? I så fald vil en golfferie være den ultimative ferietype for dit vedkommende.

I dag udbydes der rigtig mange prisvenlige golfferier, som er lettest at booke via internettet. Du kan typisk bestille en samlet pakke, hvor der er sørget for alt fra transport og indkvartering til mad og øvrig forplejning. Én ting skal du dog selv sørge for; kuffertpakningen. Lad os give dig et par gode råd herom.

Værd at vide om at rejse med golfudstyr

Sætter du kursen sydpå for at spille golf i skønne omgivelser, så skal du naturligvis tjekke op på reglerne for at rejse med golfudstyr. Reglerne kan nemlig variere fra rejsebureau til rejsebureau og fra flyselskab til flyselskab. Nogen er mere strenge end andre.

Skal du rejse med alt dit tunge og pladskrævende golfudstyr, så skal du naturligvis anskaffe dig et rejsecover til din golfbag. Med dette rejsecover er du sikret optimal beskyttelse af dit udstyr. Netop beskyttelsesgraden er en vigtig faktor, når man skal have udstyr med på en flyrejse.

For at rejse med golfudstyr kan du ikke nøjes med at booke en alm. ekstra kuffert. Golfudstyr tilhører nemlig kategorien specialbagage – dette skal som udgangspunkt være booket på forhånd. Husk at der er nogle klare regler omkring vægt og mål.

Vær opmærksom på eventuelle dresscodes

Dernæst skal du være opmærksom på, at rigtig mange udenlandske golfbaner stiller krav til din påklædning. Der er formelt sagt en dresscode, som skal overholdes, hvis man ikke skal risikere at blive afvist. Abacus golftøj er et sikkert valg, hvis man skal være sikker på at få godkendt ens påklædning. Abacus golftøj i høj kvalitet forhandles på golfexperten.dk til yderst overkommelige priser. Her kan du også shoppe vogne, bags, sko og meget andet. De har alt, hvad du skal bruge på din kommende golfferie.

Husk solcremen

Solcreme bør naturligvis også stå på pakkelisten.

Du løber i hvert fald en stor risiko for at blive solbrændt, hvis du opholder dig i solen en hel dag uden solcreme på hverken ben eller arme. Derfor råder vi dig til at tage solcreme med på ferien – og gerne rigeligt af det. Investér også i en solhat og solbriller, så du kan holde solens stråler væk. Det gør hele oplevelsen en tand mere fornøjelig.

Skriv en kommentar

Instagram