Fashion

Tips til at shoppe tøj til årets festivaler

Indholdet er sponsoreret

Danmark er hvert år hjemsted for rigtig mange mindeværdige og anerkendte festivaler. Roskilde Festival, Smukfest og NorthSide er nogle af de festivaler, du kan og bør opleve, hvis du er til musik, fest og dans. På disse festivaler har du rig mulighed for at give den gas fra morgen til aften. Vi opfordrer dog til at drikke med måde og passe på hinanden.

I dag skal det hverken handle om at blande de bedste cocktails eller at indrette den perfekte camp. Det skal til gengæld handle om at shoppe tøj til årets festivaler. Netop tøjet spiller nemlig en stor rolle for de fleste festivalgæster, som gerne vil tage sig godt ud i mængden. Er det også vigtigt for dig at se moderne og selvsikker ud på festivalen, så tag vores tips til dig.

Tjek vejrudsigten

Det er lettere sagt end gjort at pakke det rigtige tøj til en festival uden at være bekendt med vejrudsigten. Det er nemlig ikke helt uden betydning, om vi går en uge i møde med høj sol og 25 grader, eller om vi skal forvente at opleve regn og 10 grader. At opholde sig på en festival i en hel uge bliver i hvert fald ikke nødvendigvis et godt minde, hvis man udelukkende har pakket sommertøj, og vejret er alt andet end sommerligt.

Da man ingenlunde er garanteret sol og høje temperaturer, vil der være god idé i at tjekke vejrudsigten et par dage inden afgang. Vejrudsigten kan ændre sig hele tiden, hvorfor du dagen før afgang igen bør tjekke op på, at vejrudsigten holder.

Praktisk og moderne tøj bør være at foretrække

Da de fleste festivalpladser er både mudrede og halvklamme, er der som udgangspunkt ingen grund til at trække i sit stiveste puds. Derfor kan du lige så godt lade både jakkesæt og kjoler blive hjemme. Der er i hvert fald en ret stor risiko for, at tøjet går i stykker. Endvidere løber man en stor risiko for at være overdressed.

De fleste festivalgæster ønsker at køre en afslappet og moderne stil. Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal trække i et joggingsæt. Der findes trods alt også hættetrøjer, crewneck trøjer og tanktops, som byder på både trendy og praktiske egenskaber. Teeshoppen.dk er et godt bud på en forhandler, som man bør besøge, hvis man vil købe stilfuldt tøj uden at gå på kompromis med noget. Denne forhandler har i hvert fald masser af praktisk festivaltøj til både mænd og kvinder. Køb evt. stort ind og opnå mængderabat.

Skriv en kommentar

Instagram