Andet

Tips til at sikre den billigste mobilreparation

Behovet for en mobilreparation kan desværre opstå på de mest ubelejlige tidspunkter. Din mobil driller typisk, når du har allermest brug for den, ikke sandt? Heldigvis er hjælpen sjældent mere end en køretur eller gåtur væk. Der findes i hvert fald rigtig mange dygtige mobilreparatører rundt omkring i det danske land. Mange af virksomhederne er landsdækkende – med flere forskellige butikker. Dette skal vi nok komme tilbage til.

Via denne guide vil vi forsøge at hjælpe dig med at finde frem til udbyderen med den billigste mobilreparation. Inden vi præsenterer dig for vores tips, vil vi dog lige pointere, at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Indhent og sammenlign priser

Mobilreparatører er som regel meget moderne og med på beatet. Derfor er de selvfølgelig online ligesom alle andre virksomheder. Dette er praktisk, idet du ikke kun kan få svar på, hvilke ydelser de tilbyder, men også hvad de forskellige reparationer koster. Som regel kan man angive, hvilken enhed man ønsker repareret, hvorefter man bliver ført ind på en side, hvor man finder de aktuelle reparationspriser. Det er som regel ikke nok at oplyse, hvorvidt man søger en Samsung reparation eller en iPhone reparation. Du er også nødt til at bekende, hvilken model der er tale om. F.eks. er det betydeligt dyrere at få repareret iPhone 11 end iPhone 5. Pointen er dog; indhent priser fra forskellige aktører og sammenlign disse.

OneRepair er en af de virksomheder, der er gode til at skilte med deres priser. Du kan f.eks. få udført mobilreparationer til konkurrencedygtige priser i deres butik i Horsens – find butikken her.

Vær opmærksom på gebyrer

Som udgangspunkt skal man ikke bekymre sig om gebyrer, når man skal have repareret sin digitale enhed. Der kan hos enkelte reparatører dog forekomme hastetillæg og andre gebyrer, der har indflydelse på den samlede udskrivning. Ligeledes kan der af og til være diverse betalingsgebyrer. En rigtig god idé er altid at aftale en fast pris på forhånd, så man ikke bliver mødt af en uønsket overraskelse i form af en stor regning.

Hvad med reparationstiden?

Prisen er vigtig, jovist, men det har selvfølgelig også noget at sige, hvor lang tid der går, inden mobilen er klar til udlevering. En typisk mobilreparation kan klares på under 1 time inden for de almindelige åbningstider. Er du afhængig af din mobil, fordi du f.eks. bruger den til arbejdsrelaterede formål, så vil du helt naturligt gerne vide, hvor længe du skal undvære den. Derfor er det klogt at spørge ind til netop reparationstiden.

Skriv en kommentar

Instagram