Bolig Kærlighed

Tips til at skrue op for hyggen i soveværelset

De førende søvneksperter siger, at man ikke bør bruge soveværelset til andet end søvn og sex. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke må lægge dig til rette i sengen og se en god film, lytte til en fængende lydbog eller ringe til din gamle veninde. Det er du naturligvis selv herre over.

I dag vil vi sætte fokus på, hvordan man kan skrue op for hyggen i soveværelset. Indholdet er tilegnet par – særligt voksne par. Lad os inspirere dig til en mere hyggelig og intim hverdag.

Investér i stearinlys (og duftlys)

Ønsker du at skabe en mere romantisk og hyggelig stemning i soveværelset, så skal du tage højde for alle sanserne. Det er for eksempel muligt at tilgodese lugtesansen ved at investere i duftlys. Det er bl.a. muligt at købe duftlys med en mild duft af lavendel. Denne duftvariant plejer at være en sikker vinder.

Om aftenen kan man med fordel kvitte alle lamperne til fordel for stearinlys. Stearinlys afgiver masser af lys og varme, hvorfor de sagtens kan stå alene. I samme ombæring kan du overveje at investere i nogle hyggelige lysestager.

Byd velkommen til akustisk musik

Der skal som hovedregel ikke mere end to mennesker til at skabe en romantisk stemning. Skal man dog sætte prikken over i’et, så kommer man ikke udenom musikkens verden. Der er trods alt ikke noget, som kan skabe stemning som musik. Herfra går anbefalingen på at lytte til akustisk musik, da denne slags musik giver ro i krop og sjæl og dermed er med til at skabe en behagelig stemning.

Man går aldrig helt galt i byen med kunstnere som Ed Sheeran, Coldplay, Taylor Swift, Rihanna og Maroon 5, som alle løber med megen opmærksomhed lige nu. Hvilken kunstner er din favorit?

Hav altid beskyttelse inden for rækkevidde

Soveværelset skal ikke kun lægge op til en god og tryg søvn. Der skal også være plads til mere intime stunder. Soveværelset er uden tvivl danskernes foretrukne sted at dyrke sex. Derefter kommer stuen, badeværelset og kontoret, som også danner rammerne for en masse hyggelige stunder.

Om du er i et fast parforhold eller ej, så råder vi dig til at have beskyttelse inden for rækkevidde. Det skal jo gerne være sådan, at du kan række ud efter et kondom, hvis / når stemningen bliver hed. Har du brug for hjælp til at finde de helt rette kondomer, så bør du læse den ultimative kondomguide, som er at finde på nettet. Man må aldrig gå ned på beskyttelse, hvad enten man er til gummi eller en anden slags prævention.

Forkæl jer selv med en sengegavl

En sengegavl hører uden tvivl til blandt det mest undervurderede tilbehør til soveværelset. Sengegavlen sprudler af hygge, hvorfor den bør være at finde i ethvert hjem. Er du kreativ, kan du måske lave en sengegavl på egen hånd. Der findes i hvert fald masser af gør-det-selv-guides til formålet på nettet.

Sengegavlen er et hyggeligt element, jovist, men kender du også gavlens øvrige egenskaber? En sengegavl vil for eksempel være praktisk, hvis man skal eksperimentere med håndjern med henblik på at pifte sexlivet lidt op. Du investerer ikke kun i dit hjem, men også i dit sexliv. Ergo er det på alle mulige måder en god investering.

Skriv en kommentar

Instagram