Bolig

Tips til at spare penge på belysning til hjemmet

Vi lever i et relativt mørkt land, hvor kunstig belysning i hjemmet er et must for at skabe maksimal tryghed, hygge og komfort. Med andre ord slipper du ikke for at bruge penge på belysning til dit hjem. Dog er der selvfølgelig ingen grund til at spendere flere penge end højst nødvendigt.

Her i artiklen giver vi dig nogle tips til, hvordan du opnår store besparelser på pærer, lysstofrør, lamper m.v. Du vil kunne få gavn af vores tips, uanset om du er boligejer, eller om du bor til leje.

Gå efter langtidsholdbare pærer og lysstofrør

Der er rig mulighed for at købe pærer og lysstofrør til ingen penge, men har du husket at tjekke op på den forventede levetid? Ellers bør du gøre det som det første. Det forholder sig nemlig ofte sådan, at billige pærer og lysstofrør har en tvivlsom levetid. En lav levetid betyder, at du snart skal udskifte produkterne og dermed bruge penge endnu en gang. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære.

Første tip går altså på at gå efter kvalitet, når man shopper pærer og lysstofrør. Effektive G9 pærer er i den forbindelse et godt bud på de perfekte pærer til hjemmet, idet de byder på en lang levetid. De skulle efter sigende vare op til 20 gange længere end andre pærer. Er det ikke imponerende? Pærerne har en 20* gange længere levetid, men de koster naturligvis ikke 20 gange mere end traditionelle pærer.

* op til

Jagt de laveste priser

Du bør endvidere gå på jagt efter gode tilbud, hvis du vil spare penge på belysning til hjemmet.

Der er flere forhandlere af belysning, end man kan tælle på en hånd, hvorfor det gælder om at holde tungen lige i munden, når man skal sammenligne priser på tværs af de mange eksisterende forhandlere. Vores erfaring viser, at det i næsten alle tilfælde er billigere at købe belysning på nettet end i fysiske forretninger. Husk at angive, om du handler som privatkunde eller erhvervskunde, hvis du kaster dig ud i online shopping.

Skriv en kommentar

Instagram