Transport

Tips til at spare penge på det næste store serviceeftersyn

De fleste bilejere er afhængige af deres bil, hvorfor det er alfa og omega, at den er i god stand. Desværre kan man ikke altid vurdere en bils stand med det blotte øje. Derfor kan det være en god idé at få foretaget et komplet serviceeftersyn fra tid til anden. I denne guide får du nogle tips til at spare penge på det kommende eftersyn af bilen.

Det store serviceeftersyn

Det store serviceeftersyn er tiltænkt for biler uden for fabriksgarantien – altså biler med nogle år på bagen. Undersøg med fordel, om fabriksgarantien stadig gælder, hvis du mod forventning skulle være i tvivl.

Din Bilpartner har specialiseret sig i at udføre både store og små serviceeftersyn. De oplyser, at det store eftersyn indebærer gennemgang af hele 38 punkter. Det gælder alt fra bremserør og horn til sikkerhedsseler og viskerblade. Med andre ord bliver det hele tjekket igennem.

Eftersynet bliver foretaget af en professionel og erfaren automekaniker.

Få en fast pris

Skal du undgå at blive ruineret, så bør du bede om at få udarbejdet en fast pris for det ønskede serviceeftersyn. Uden en fast aftale omkring pris har du nemlig ingen jordisk chance for at vurdere, hvor meget det vil komme til at koste samlet set. Det er selvfølgelig ikke holdbart.

Ring til din foretrukne automekaniker og få et godt tilbud på et stort eller lille serviceeftersyn. Aftal også gerne dato og klokkeslæt i samme ombæring – så er det på plads.

Indhent tilbud og sammenlign

En nem måde at spare penge på serviceeftersyn er ved at indhente flere tilbud. Det er helt og aldeles lovligt og uforpligtende, hvorfor du ikke skal tøve med at gøre alvor af det. Husk at tjekke op på, hvad de forskellige tilbud indeholder, inden du lægger dig fast på en udbyder. Der kan jo være en god grund til, at et tilbud er billigere end et andet. Pris og tillid er begge vigtige faktorer.

Skriv en kommentar

Instagram