Økonomi

Tips til at spare penge på lån

Står du i en situation, hvor det er nødvendigt at optage et lån, så har du uden tvivl en interesse i at finde ud af, hvordan der kan spares på omkostningerne forbundet med lånet. Her hos 1tips.dk har vi samlet nogle af vores bedste tips til at spare penge på lån.

Sammenlign priserne på lånet

Der findes et hav af låneudbydere, som ønsker at få dig som kunde. I og med der er så stort et udbud af lån, har du mulighed for at sammenligne priser fra forskellige udbydere og derved finde frem til det billigste lån til din situation.

Selvom det kan lyde som en kompliceret opgave, så er det faktisk uhyre nemt at sammenligne priser på lån. På nettet får du hurtigt et gyldent overblik over, hvilke udbydere der er mulige for dig at ansøge hos. Derudover får du alle nødvendige informationer omkring stiftelsesomkostninger, renter og andre vigtige betingelser. Øverst på hjemmesiden filtrerer du blot efter ønske og behov, hvorefter systemet giver dig alle de relevante resultater.

Der kan være mange penge at spare på et lån, hvorfor vi på det kraftigste råder dig til at sammenligne priserne, før et endegyldigt valg træffes.

Send flere låneansøgninger

Der kan være forskel på lånets omkostninger afhængig af, hvem der ansøger om lånet. Ønsker du og din kæreste eksempelvis at optage et lån, så send låneansøgningen sammen for størst chance for godkendelse. Har I tid og overskud, kan I også forsøge at sende en låneansøgning ind enkeltvis, for derved at se, om der er forskel på priserne. Det er nogle gange tilfældet, hvor der kan spares nogle tusinde kroner afhængig af lånets beløbsstørrelse.

De dyreste lån optages online

Ønsker du det absolut billigste lån, som markedet i sin helhed har at tilbyde, så bør du holde dig fra at optage lån online. Her vil ÅOP’en alt andet lige være højest, da der ikke er krav om sikkerhedsstillelse fra låntagers side. Har du derfor mulighed for at stille aktiver i sikkerhed for et lån, bør du gå ned i din bank og undersøge mulighederne.

Husk endvidere altid at læse de betingelser, der står med småt i en aftale. Det er ofte her, at de store udgifter vil vise dig, og det sidste du ønsker, er en sørgelig overraskelse, efter at pengene er brugt.

Skriv en kommentar

Instagram