Økonomi

Tips til at spare penge på plastposer i firmaet

Har du af den ene eller anden grund brug for plastposer i dit firma, så er du uden tvivl interesseret i at høre nogle tips og tricks omkring, hvordan du kan spare penge på disse. Det er ikke nogen hemmelighed, at plastposer er en variabel udgift hos de fleste virksomheder, hvorfor hver en krone, der kan spares her, har en positiv indvirkning på bundlinjen.

Problemet hos mange virksomheder er, at de i en hektisk og travl hverdag ikke tænker over, at der kan spares penge på plastposer engros. Ofte er det større udgifter, man kigger nærmere på, hvilket er ærgerligt, da man relativt hurtigt kan spare mange tusinde kroner på plastposer år efter år.

Sammenlign priser på plastposer online

Ved hurtigt og nemt at sammenligne priser på plastposer hos forskellige forhandlere, vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over, om du bruger for mange penge på disse. Det behøver ikke tage mere end et par minutter at tjekke op på, om listepriserne er over eller under det, som du betaler på nuværende tidspunkt.

Det kan godt være, at du enkelte gange skal skrive direkte til forhandleren. Dette kan dog nemt gøres. Brug eventuelt nedenstående skabelon:

Til rette vedkommende,

Jeg har med stor interesse kigget nærmere på de plastposer, der forhandles på jeres hjemmeside. Eftersom vi årligt køber xxx plastposer hjem, kunne jeg have stor interesse i at vide, hvad prisen for dette årlige antal vil ligge på hos jer?

Jeg håber at høre fra jer snarest.

Med ovenstående vil du hurtigt få et svar retur, da samtlige virksomheder naturligvis er interesserede i at hente en ny kunde ind i biksen.

Vi håber, at ovenstående tip kunne bruges. Kommentér gerne herunder med andre idéer til, hvordan der kan spares penge på de mindre udgifter i virksomheden. Foruden plastposer kan der spares mange penge på toiletpapir, køkkenrulle og meget andet.

Skriv en kommentar

Instagram

Warning: Undefined array key 1 in /customers/f/a/f/1tips.dk/httpd.www/wp-content/themes/mts_feminine/functions.php on line 2013