Økonomi

Tips til at spare penge

Du ønsker sikkert, som størstedelen af befolkningen, at spare penge, der hvor der penge spares kan. Vi har derfor samlet vores bedste tips til, hvordan du sparer penge på dine køb.

1. Sammenlign priser online

Tidligere var det et uhyggeligt stort arbejde at sammenligne priser – flere priskataloger skulle lægges ved siden af hinanden, og før man havde set sig om, var der brugt flere timer på at sammenligne priser. I dag kan det heldigvis gøres nemt og enkelt. Med prissammenligningssider såsom Pricerunner, kan du hurtigt sammenligne priserne på tværs af forhandlere. Det er en rigtig god ide at sammenligne priser, da du ofte vil opleve, at der er flere hundrede kroner at spare. Du kan for eksempel spare penge på dagligvarer, som ofte svinger meget i pris. En idé kan være at købe en hel kylling, da der er meget mad i sådan en fætter.

2. Søg efter rabatkoder

Flere og flere danskere har fået øjnene op for, at der kan være fidus i at lave en hurtig søgning efter rabatkoder til en given hjemmeside. Det kræver blot en enkelt Google søgning, hvorefter de mulige rabatkoder præsenteres for dig i stor stil. En 10-20% rabatkode må siges at være tjent hjem, hvis det blot har taget dig et par minutters research at finde.

3. Impulskøb er din fjende

Er det start på måneden, og er lønnen derfor lige gået ind, så er du i farezonen for at foretage impulskøb, der i højeste grad er med til at nedbringe dit rådighedsbeløb. Ønsker du at spare penge, er det en god idé at sætte nogle regler op for dig selv om, hvordan du håndterer impulskøb-følelsen.

Mangler du stadig inspiration til, hvordan du kan spare penge, så anbefaler vi dig at se nedenstående video:

Skriv en kommentar

Instagram