Livsstil

Tips til at spare tid i hverdagen

Kunsten at frigøre mere tid i hverdagen kan være svær at mestre. Der er ikke desto mindre rig mulighed for at finde mere tid til afslapning og forkælelse, hvis man ændrer på et par vaner eller tre. Med vores gode råd kan du formentlig spare mindst én time i døgnet. Det er da også værd at tage med, ikke?

Køb ind én gang om ugen

Du kan ved at holde dig til ét ugentligt indkøb ikke kun spare tid, men også mange penge. Risikoen for at foretage et eller flere impulskøb stiger nemlig betydeligt, når man handler flere gange om ugen. Derfor er vores første gode råd at lave en madplan og derefter købe alt ind på én gang.

Tidsbesparelse: Antager vi, at du handler 3-4 gange om ugen a 15-20 minutter, så vil du kunne spare en del tid ved at handle én gang om ugen.

Und dig selv take away fra tid til anden

Dette tip er måske ikke det bedste set med økonomiske briller, men der er til gengæld tid at spare, ved at bestille take away i stedet for at lave mad.

Engang forbandt man udelukkende take away med junkfood – den tid er dog mere eller mindre forbi. I dag kan man nemlig bestille og få leveret alt fra thaimad og smoothies til salater og sandwiches. Der er naturligvis også mulighed for at sætte tænderne i en lækker pizza eller burger. Top evt. oplevelsen med en bakke pommesfritter og noget koldt at drikke. Take away er for alle.

Leder du for eksempel efter take away på Frederiksberg, så bør du bruge internettet til at tjekke de lokale restauranter ud. Der er nemlig masser af take away muligheder i de største danske byer.

Eatonline.dk – take away Frederiksberg (og resten af landet)

Tidsbesparelse: Spar omkring 25-40 minutter pr. gang ved at bestille take away kontra at lave maden selv.

Hyr en grundig rengøringskone

De fleste boligejere kunne godt bruge hjælp på rengøringsfronten, men langt fra alle får gjort noget ved det. Det er ærgerligt, da man kan spare en del tid ved at få hjælp til den huslige rengøring. Derfor råder vi dig til at hyre en grundig og effektiv rengøringskone.

Tidsbesparelse: Du sparer let 30-60 minutter om dagen ved at bruge dette tip.

Skriv en kommentar

Instagram