Oplevelser

Tips til den perfekte overlevelsestur

Er det på tide, at der skal planlægges en overlevelsestur, så kan det være en rigtig god idé at læse nedenstående artikel, da vi vil komme med tre tips, som kan være med til at gøre hele turen en tand bedre. Der er nemlig mange ting, man skal have styr på, når den står på planlagt overlevelsestur.

Et godt telt er en investering

Skal du på en udflugt, hvor en del af turen indebærer nogle nætter i telt, så er det uhyggeligt vigtigt, at du har investeret i et ordentligt telt. Det kan nemlig hurtigt gå hen at blive en rigtig lang tur, hvis ikke ens telt er af ordentlig kvalitet. Du finder et stort udvalg af telte på nettet.

Regn er desværre nærmere reglen end undtagelsen i Danmark, hvorfor det i første omgang er vigtigt, at man får købt sig et telt, som er 100 % vandafvisende. Dernæst er hård blæst ofte også til stede, når man bevæger sig ud i den danske natur. Derfor kan du med fordel kigge efter et telt, som besidder stor modstandsstyrke.

En af de ting, som mange bliver irriterede over, når de skal på en campingtur med telt, er sværhedsgraden ved at skulle samle og sætte det op. Medmindre du derfor er dygtig til at sætte et telt op, så anbefaler vi, at du finder et, hvor sværhedsgraden er i den lettere ende.

Tag mere mad med end nødvendigt

Man kan hurtigt gå hen at blive sulten, når man er på udflugt i naturen. Derfor anbefaler vi, at man tager lidt mere mad med, end man tror, der er nødvendigt. Man vil nemlig ofte blive overrasket over, hvor sulten man kan blive, når man er ude at forbrænde kalorier en hel dag. Ofte vil man tage dåsemad med, når der er tale om en overlevelsestur, hvorfor det ikke gør så meget, hvis det hele ikke bliver spist på turen. Du kan altid tage det med hjem.

Tag dig nogle forholdsregler

Det er altid vigtigt, at du har nogle venner, bekendte eller familiemedlemmer, som ved, at du er afsted på overlevelsestur, og som kender den planlagte rute. Skulle der ske noget med dig eller en i din gruppe, så vil der være en endnu større chance for, at hjælpen er nær.

Skriv en kommentar

Instagram