Karriere

Tips til din nyopstartede virksomhed

At være iværksætter er ingen nem vej til hurtige penge og stor succes. Det tager ofte adskillige år og koster blod, sved og tårer. Ergo skal du være villig til at gå all-in, hvis du skal indfri dine store iværksætterdrømme. Her kommer vi med en håndfuld udvalgte tips til din nyopstartede virksomhed. Gør brug af vores tips og skab de bedste forudsætninger for succes – såvel økonomisk som personlig succes.

Vælg de rigtige leverandører

Du har brug for en eller flere leverandører, uanset om du starter en tømrervirksomhed eller en webshop med salg af børnetøj. Det er i den anledning alfa og omega, at du finder de helt rigtige leverandører. Roliba er et godt eksempel på en virksomhed, som kan levere stort set alt, hvad man står og mangler, når man starter en virksomhed. Denne virksomhed kan bl.a. byde på følgende:

  • Belysning (solcellelamper, sensorer, projektører m.v.)
  • Håndværk (koste, værktøj, tape m.v.)
  • Hobby (gavebånd, dekorationskæder m.v.)
  • Emballage (strækfilm, affaldssække m.v.)

Skal du for eksempel starte en fysisk butik med salg af boligtilbehør, så får du brug for både gavebånd og tape til at pakke gaver ind. Alt dette kan du købe hos førnævnte firma.

Udforsk deres komplette udvalg af produkter til erhvervslivet her: https://www.roliba.dk/shop/frontpage.html

Hold styr på din økonomi

Alting skal ikke gå op i omsætning og økonomi. Det er ikke desto mindre vigtigt, at der er styr på økonomien i virksomheden. Mangler du en hjælpende hånd til den økonomiske del, bør du hyre en bogholder og evt. en revisor. I første omgang bør du hyre freelancere – så du ikke forpligter dig til xx timer.

Vær ikke bange for at fejle

At begå fejl er ingen synd.

Som iværksætter skal man være villig til at tage chancer og acceptere de fejl, du helt naturligt kommer til at begå. Det vigtigste er, at du lærer af dine fejl, så du ikke begår den samme fejl mere end én gang. Kast dig ud i det og tro på dig selv. Du skal nok nå dine mål.

Skriv en kommentar

Instagram